02 [MAR 18] PUBLICITATE Buzau
Vineri, 02 martie 2018

Mari investitori de presă la Buzău

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2616 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Consumatorii de presă din Buzău ar putea avea parte de o investiţie interesantă în presă. Cel care se gîndeşte serios să devină patron de trust media este nimeni altul decît fostul consilier judeţean P.S.D., nehoianul Doru Muzgoci.

Aflat într-o perioadă în care se gîndeşte dacă să mai facă sau nu politică după ce a ratat obiectivul de a deveni şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru care crede că putea fi potrivit datorită experienţei căpătate în calitate de lider de sindicat pe Valea Buzăului care a participat la creionarea actualelor legi ale Dreptului Muncii, Doru Muzgoci, acum patron de firmă şi funcţionar public în Primăria Pătîrlagele a afirmat joi seară, la emisiunea Focus News de la Focus TV că ar putea fi un investitor în presă şi că multor jurnalişti buzoieni le-ar plăcea să lucreze pentru el. 

Doru Muzgoci a spus că-l bate gîndul să devină patron de instituţie media pentru că trebuie să se ştie că Valea Buzăului este importantă pentru întreg judeţul. Întrebat de moderator cu ce se va ocupa în perioada următoare, fostul consilier judeţean P.S.D., cel care a părăsit C.J. prin demisie pentru a deveni funcţionar public la Pătîrlagele, funcţie fără de care n-ar fi putut spera să ajungă la vîrful I.T.M., a zis: "Va trebui să ştie toată lumea, şi cei care sînt în politică, va trebui să ştie şi presa buzoiană, dacă nu, chiar vreau să investesc şi eu în presă, că există şi Valea Buzăului şi Nehoiu. Băiatul meu e jurnalist (n.r.- Bogdan Muzgoci este realizator de emisiuni la o televiziune de ştiri centrală). V-ar plăcea să lucraţi cu mine în presă", şi-a încheiat declaraţia Doru Muzgoci.


Etichete: Buzău |  investitori |  presă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU