22 [NOV 12] POLITIC Vrancea
Joi, 22 noiembrie 2012

Primarul Tătaru (ARD) îl susţine pe Nini Săpunaru (USL)

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 824 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Bordeşti
Comuna frăţiei ARD-USL

S-a aliat cu duşmanul politic şi, în loc să-şi susţină proprii candidaţi în alegerile parlamentare, îndeamnă electoratul să voteze cu oponenţii săi. Este cazul primarului democrat-liberal din Bordeşti, care nici nu vrea să audă de candidaţii ARD şi spune clar şi răspicat: votaţi USL! Mai mult, candidaţii USL din colegiul 3 Camera Deputaţilor, respectiv 1 Senat, se regăsesc în toate afişele şi bannerele din comună, alături de primarul de la PDL. El nu are de gând să părăsească partidul pe listele căruia a fost ales, chiar dacă nu-l susţine în alegeri.

De partea cealaltă, conducerea PDL este convinsă că numai frica faţă de cei de la USL l-ar fi putut împinge pe primar să trădeze interesele propriului partid.

Deputatul liberal Nini Săpunaru i-a asfaltat drumurile şi uliţele din comună, iar acum îl susţine necondiţionat pentru un nou mandat, chiar dacă nu fac parte din aceeaşi tabără. Este decizia primarului din Bordeşti, Gheorghe Tătaru, democrat-liberal cu acte în regulă, care nu se sfieşte să-i susţină pe "duşmanii" politici. El spune că sprijinul pe care îl acordă USL este doar o coincidenţă şi că la fel ar face pentru oricine care a făcut cu adevărat ceva pentru comuna sa. Iar asfaltarea este cel mai bun lucru care s-a întâmplat în ultima vreme.
Primarul Tătaru îl sprijină în principal pe Nini Săpunaru. Prin extensie, însă, face acelaşi lucru şi cu candidatul pentru Senat al USL. Mai mult, comuna este plină de afişe şi bannere în care chipul primarului apare alături de cei doi candidaţi USL. Şi, mai mult, nu se sfieşte să recunoască faptul că îi îndeamnă pe localnici să voteze USL pe 9 decembrie.

Oamenii din comună se sfiesc însă să recunoască îndemnurile electorale venite de la primarul lor.
În ciuda susţinerii făţişe din campanie, Gheorghe Tătaru nu are de gând să părăsească barca democrat-liberalilor şi spune chiar că a găsit înţelegere la judeţ pentru decizia sa.

Şefii de la partid însă habar nu au despre ceea ce face alesul PDL în comună. Preşedintele interimar al partidului, Gabriel Postolache, a aflat de la reporterii Focus TV despre sprijinul oferit de Gheorghe Tătaru USL-ului. El este convins că la mijloc nu e lucru curat şi că Tătaru nu face asta decât de frică.
Cu toate că primarul Tătaru nu are de gând să părăsească PDL-ul, nu este exclus totuşi ca gestul său să fie luat în discuţie de şefii de partid, care ar putea dispune inclusiv sancţionarea sa.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU