BREAKING NEWS Buzau
12 [DEC 16] POLITIC Buzau
Luni, 12 decembrie 2016

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, ar putea pierde mandatul de senator

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
3 voturi 2024 vizualizari 5 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Prim-vicepreşedintele P.N.L., Teodor Atanasiu, ar putea pierde mandatul de senator, astfel încît Mişcarea Populară va avea două mandate: unul de senator, al lui Dorin Bădulescu, şi unul de deputat, al lui Adrian Mocanu, iar P.N.L. se va alege cu un post de deputat pentru Cristi Romanescu, potrivit simulărilor pe care partidele le fac folosind sistemul de redistribuire. Aşadar, P.S.D. va avea două mandate de senator prin Lucian Romaşcanu şi Liliana Sbîrnea, respectiv cinci de deputaţi ce vor reveni lui Marcel Ciolacu, Sorin Lazăr, Ionela Dobrică, Sebastian Radu şi Dănuţ Păle.

Etichete: Atanasiu |  mandatul |  pierde |  putea |  senator |  Teodor |  vicepresedintele
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Pixelu roșu în gât
12 decembrie 2016
Hai Dorule, să n-aruncăm încă cu petarde că ne amendează poliția locală! Redistribuirea este tot aritmetică. 11,64% este întotdeauna mai mare decât 7,73%. Ce m-au distrat afirmațiile gâjâitului legate de coada de la vot! Ce om cu scaun la cap stă la coadă să-l voteze pe Julien Dacien? Avea impresia că rivoluția tăcută este o mare găselniță iar buzoienii stau la coadă să voteze pedeliberali parașutați de nu știu unde. Imaginați-vă că individul acesta este vicepreședinte de partid. Nu-i de mirare că istoria îi aruncă la coșul de gunoi. Îmi aduce aminte de moșu Diaconescu de la PNȚ care a mărit pragul electoral de la 3% la 5% și explica țărăniștilor că nu este bine să ia mai mult de 20% ca să nu fie acuzați că au furat alegerile.
Secureanu de Buzau
12 decembrie 2016
Stati calmi! ATANASIU e PREDA 2 are trei vieti... cu parere de rau pt dl. Badulescu serviciile au grija de jigodii intotdeauna, asa ca din softul BEC DL. atanasiu prinde postu de senator la redistribuirea naționala!!!! nu-l merita ca e un hot de mare clasa, dar il prinde!!!
Nedelcu Paul
12 decembrie 2016
Ce facusi bre nea Tase?Ai mers pe mana lui Ovidiu Anghel?N ai vazut de la locale ca e mana moarta?VII la noi la Buzau sa ne aburesti cu democratia cu dealde Ovidiu?DACA EU LIBERAL CONVINS NU V AM VOTAT ,LA CE TE ASTEPTAI?
aurelia
13 decembrie 2016
a piedut alegerile atanasiu din cauza doamnei cu creierul uscat,prefecta mitrea aurelia ,angel ovidiu si torel.
FUGI OVIDEL
13 decembrie 2016
DA,ESTE ADEVARAT CA O CONTRIBUTI MARE AU AVUT-O ASTIA.ASTEPTAM SCHIMFAREA LUI ANGHEL DE LA ELECTRICA,A LUI NEVASTASA SIMONA CELA CASA SANATATE.SI AIA A FACUT NUMAI NENOROCIRI ACOLO.CU FIRME DE PROTESZE SI ALTELE.O SA VEDETI IN SCURT TIMP.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU