20 [DEC 16] POLITIC Buzau
Marţi, 20 decembrie 2016

WOW!Ce părere are Traian Băsescu despre Adrian Mocanu

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 2076 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Fostul preşedinte al României şi actual şef al PMP, Traian Băsescu, dovedeşte, încă o dată, că-l caracterizează pragmatismul în politică, judecînd oamenii după rezultate şi nu după ce se spune sau se crede despre ei.

Aflat, duminică seară în platourile B1TV, la emisiunea moderată de jurnalistul buzoian Sabin Orcan, Traian Băsescu a explicat, răspunzînd la o întrebare, venită de la un telespectator, se pare, din Buzău, ce părere are despre deputatul Adrian Mocanu, care a obţinut cel de-al treilea mandat de deputat pe lista Partidului Mişcarea Populară de la Buzău.  Iată ce a spus ex-preşedintele: Sabin Orcan: "Cineva îmi transmite, de la mine de la Buzău, despre Adrian Mocanu, pe care l-aţi pus pe listă şi chiar a ieşit parlamentar, mă întreabă dacă dumneavoastră ştiţi ce a făcut tatăl lui Adrian Mocanu în judeţul Buzău.  Traian Băsescu: De tată am auzit, dar de fiu n-am auzit lucruri rele. Şi tatăl, din cîte ştiu, deocamdată e liber. S.O.: Deocamdată, dar e trimis în judecată în ceva dosare. E considerat baron, ştiţi cum e: la Buzău numai baroni am avut, de la Ion Vasile, pînă la Mocanu. T.B.: Pe funcţia pe care o are, de deputat, n-are cum să fie baron şi n-a fost niciodată, în Consiliul Judeţean, Adrian Mocanu, cel mic."

Etichete: Adrian |  Băsescu |  despre |  Mocanu |  părere |  Traian
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Pixelu cu dilemă
20 decembrie 2016
Mie în schimb mi-a plăcut răspunsul marinarului când a fost întrebat de Ciutacu ce părere are despre o suspendare a kaizerului. -Nu, nu se mai pune problema, cum ar arăta Franța dacă ar fi suspendat Hollande. Dilema mea este, oare nu știa marinarul că singurele Constituții europene în care este prevăzută procedura de suspendare a Președintelui de către Parlament și demitere a acestuia prin referendum de către popor sunt doar ale României și Slovaciei sau ne-a mai arătat încă o dată cum arată pixelul albastru?
Adiio Base !
20 decembrie 2016
Odata , candva te simpatizam! Acum dupa adunatura asta de penali din pmp nu zic decat : du-te ...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU