20 [MAR 13] POLITIC Buzau
Miercuri, 20 martie 2013

Vlase, atac la Coman

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1636 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
Gheorghe Vlase

Atac dezlănţuit al preşedintelui P.C., Gheorghe Vlase la adresa contracandidatului său la şefia organizaţiei judeţene a partidului, Gheorghe Coman. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută ieri de liderul organizaţiei locale, conservatorul nu au exitat să îl acuze pe deputatul PP-DD, Gheorghe Coman de şantaj pentru a pune mîna pe conducerea filialei locale în acest fel pepededistul încercînd să îşi recupereze fondurile investie în campania electorală. Ba mai mult, Vlase îl acuză pe Coman că ar fi ameninţat-o pe directoarea APIA Buzău, Claudia Stelea, că în momentul numirii sale pe funcţia de preşedinte al PC o va înlătura din funcţie.

Gheorghe Vlase, preşedintele organizaţiei Buzău a Partidului Conservator a lansat ieri un lung şir de acuzaţii la adresa deputatului PP-DD Gheorghe coman pe care l-a acuzat de aşntaj şi joc murdar folosite pentru a pune mîna pe organizaţia judeţeană a partidului. “S-a trezit din somn Gigioacă! Dacă nu ştiţi cine e Gigioacă, este un individ pe nume Coman Gheorghe, care a început pe tabla de şah să facă fel de fel de exhibiţii, respectiv a început să şantajeze spunîndu-mi că dacă vreau să nu fiu înlocuit de aici să îi dau nu ştiu ce lucrări de la nu ştiu ce instituţii. Individul are o aiureală din asta în cap în care vorbeşte în toate direcţiile, el schimbă, el face, el drege. Ne pare extrem de rău dar de asemenea persoane nu avem nevoie“, a declarat preşedintele conservatorilor buzoiene, Gheorghe Vlase.
 

 

Etichete: Coman |  PC |  PPDD |  Vlase
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Dinu Sararu
21 martie 2013
Dl Coman a demontrat ceva pana acum, Vlase nimic. Noi, membri PC il asteptam pe domnul Coman presedinte. Coman stie sa faca politica pe cand Vlase este foarte slab si nu a stiut sa conduca ONG nostru.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU