05 [IUL 19] POLITIC Buzau
Vineri, 05 iulie 2019

Viorica Dăncilă anunță vizite în toate filialele PSD din țară

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2037 vizualizari 0 comentarii

Liderul PSD, Viorica Dăncilă  a anunţat vineri la Brăila că va merge în toate filialele judeţene din ţară,  unde vor fi analizate rezultatele alegerilor europarlamentare, dar vor fi purtate şi discuţii cu membrii din teritoriu, în vederea adoptării celor mai bune decizii.
”Am dat startul deplasărilor în teritoriu. Vrem să facem o evaluare a fiecărei organizaţii PSD din fiecare judeţ, evaluare din punct de vedere politic dar şi să avem dialog cu reprezentanţii Comitetului Executiv. Vrem să ascultăm părerea membrilor de partid, vrem ca deciziile pe care le luăm să pornească de jos în sus, să nu mai venim cu decizii în care nu se regăsesc membrii de partid. La Brăila am avut un dialog foarte bun, membrii CEx au ridicat probleme din  punct de vedere politic si guvernamental. Am analizat împreună rezultatele, am stabilit împreună paşii următori având în vedere că avem 3 rânduri de alegeri. A fost un dialog constructiv”, a mai spus Dăncilă.
Viorica Dăncilă a adăugat că e foarte important ca membrii conducerii centrale a partidului să-i asculte pe cei din teritoriu ”pentru că dialogul nu a existat de foarte mult timp si  oamenii vor sa fie ascultati iar noi să punem în aplicare din ideile lor sau sa revenim la discursul avut in 2016, la programul de guvernare”.
Etichete: Braila |  Buzau |  Marcel Ciolacu |  PSD |  Viorica Dancila
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU