22 [MAI 15] POLITIC Buzau
Vineri, 22 mai 2015

Vezi ce zice actualul prefect despre viitorul subprefect

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1263 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Astăzi a avut loc ceremonia de investire în funcţie a prefectului George Sava. La o lună de zile după numirea sa în funcţie, ultima etapă în cadrul procesului de numire în funcţie a fost îndeplinită astăzi. Cu acest prilej, prefectul George Sava a evitat să dea lămuriri cu privire la persoana cu care va face echipă la conducerea Instituţiei Prefectului. 

“Este o decizie pe care o va lua premierul Victor Ponta şi cu vicepremierul pe siguranţă naţională, domnul Gabriel Oprea. În momentul în care dumnealor vor hotărî cine va fi subprefectul judeţului Buzău ca şi dumneavoastră voi afla şi eu. Nu pot să spun că este foarte uşor în acest moment dar avînd în vedere experienţa de aproape un an de zile în funcţia de subprefect, la acest moment consider că mă pot descurca fără nici o problemă“, a declarat prefectul George Sava.  

Reamintim că în urmă cu o lună, Maria Buleandră a demisionat din funcţia de prefect după ce a aflat că este cercetată în “dosarul Beganu“ în locul său fiind numit fostul subprefect, George Sava. Deocamdată nu se ştie cine va fi numit subprefect de Buzău. 


Etichete: declaratii |  investire |  subprefect  |  Prefect
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU