13h 14' POLITIC Buzau
Marţi, 14 ianuarie 2014

VEZI AICI cum au rămas conservatorii fără sediu! VIDEO

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
2 voturi 1609 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro
UPDATE [13:14] 15 IAN 2014 › Eveniment amânat la Partidul Conservator, după ce Primăria a pus sigiliu pe uşa sediului din Bulevardul Unirii Nord. Astăzi la ora 15.00, mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" îşi anunţaseră prezenţa la sediul partidului pentru a marca 164 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu. În cadrul întâlnirii care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, tema discuţiilor s-ar fi purtat pe un material pregătit de liceeni cu tema "Mihai Eminescu, poet şi om politic". 

După ce şi-au pierdut liderul- pe deputatul Gheorghe Coman, arestat săptămâna trecută- conservatorii buzoieni au rămas, de astăzi, şi fără sediu. 


În jurul orei 10,00 un angajat de la Biroul Executări Silite din cadrul Direcţiei Economice a municipiului Buzău a sigilat spaţiul care fusese oferit organizaţiei PC Buzău, drept sediu. Potrivit serviciului Administrarea Fondului Locativ din Primăria Buzău, conservatorii au acumulat restanţe şi penalităţi în valoare de circa 220 de milioane de lei vechi, datorie care s-a strâns începând din anul 2008. 
După acţiunea de astăzi, fostul lider al PC Buzău, Gheorghe Vlase, s-a arătat dispus să plătească.  


Într-o situaţie similară sunt şi ţărăniştii al căror sediu, aflat pe strada Patriei, va trece în curând prin aceeaşi procedură. Pe lista datornicilor la plata chiriei se mai află şi liberalii, cu o datorie ceva mai mică. Etichete: conservatori |  PC |  sediu |  gheorghe coman
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU