BREAKING NEWS Buzau
23h 38' POLITIC Buzau
Vineri, 29 aprilie 2016

Veste neagra pentru un candidat la Primaria Topliceni.Vezi aici ,epilogul.(update)

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2648 vizualizari 2 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [23:38] 29 APR 2016 › Magistratii Tribunalului Buzau au decis ca ,Viorel Panturu,poate candida pentru un nou mandat din partea PSD pentru Primaria Topliceni.Magistratii au admis apelul formulat de Panturu ,asfel ca, actualul primar, poate sa mearga in campania electorala.


Veste neagră pentru actualul primar al comunei Topliceni, judeţul Buzău. Chiar în Joia Mare, candidatura sa la primărie a fost respinsă. Decizia a fost luată de instanţă seara trecută, după ce PNL a contestat candidatura lui Viorel Panţuru pentru un nou mandat.
    Totul a pornit de la faptul că Viorel Panţuru a părăsit tabăra liberalilor şi a ales să treacă la PSD. Liberalii au susţinut, astfel, că imediat după ce şi-a dat demisia din PNL, Panţuru ar fi trebuit să părăsească şi funcţia de primar, lucru care nu s-a întâmplat. Bazându-se pe acest lucru, liberalii buzoieni au contestat candidatura primarului din Topliceni pentru un nou mandat iar jduecătorii le-au dat dreptate. Într-o şedinţă care a avut loc ieri, jduecătorii au respins candidatura lui Viorel Panţuru la primăria Topliceni. Decizia nu este definitivă ci poate fi atacată cu apel în 24 de ore de la comunicare la Tribunalul Buzău.Etichete: candidat |  neagra |  pentru |  Primaria |  Topliceni |  Vesta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

PSDistu
29 aprilie 2016
Asta da vesta neagra. Pina acu numa PSD castiga contestatiile
Titel
29 aprilie 2016
Unul a picat....urmeaza si atii... cel putin 10


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU