10h 59' POLITIC Buzau
Joi, 27 martie 2014

Vasile Alecu, recuperat de Consiliul Judeţean! Află de aici ce sarcini primeşte!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2916 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
UPDATE [10:59] 27 MAR 2014 ›

Vasile Alecu mai aşteaptă o lună până când va putea prelua noul post. Consilierii judeţeni au decis, astăzi, în plen, să amâne votul asupra proiectului de hotărâre referitor la Domenii Prest Serv întrucât nu a fost dezbătut şi aprobat, în prealabil, în comisiile de specialitate.


De altfel, ideea numirii lui Vasile Alecu pe postul de director la societatea proprie a Consiliului Judeţean a apărut săptămâna aceasta, iar proiectul de hotătâre a fost elaborat la foc automat.


Vezi în VIDEO cum a fost primită propunerea de către consilierii judeţeni!
Fostul subprefect Vasile Alecu, schimbat din funcţie printr-o decizie a Guvernului, adoptată săptămâna trecută, şi rămas pe un post de inspector guvernamental, va primi o misiune nouă.


Alecu va fi preluat de Consiliul Judeţean unde va avea de condus societatea Domenii Prest Serv, firmă proprie a Consiliului Judeţean.


Hotărârea se va lua în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean când trebuie aprobată, din nou, înfiinţarea societăţii întrucât de la precedentul vot a trecut mai bine de un an, iar administraţia judeţeană nu a dus la bun sfârşit toate procedurile de înfiinţare.


Fostul subprefect ar urma să aibă de administrat un buget fabulos. Practic, toate investiţiile şi lucrările aprobate şi finanţate de Consiliul Judeţean vor trece prin această firmă. Societatea se înfiinţează cu scopul de a administra domeniul public şi privat al judeţului şi va avea sediul pe strada Transilvaniei la nr. 403.


Anul trecut când s-a luat hotărârea de înfiinţare a societăţii Domenii Prest Serv srl, era vehiculat numele lui Ionel Tescaru pentru acest post, dar evoluţiile ulterioare au arătat că a fost vorba despre un plan care nu s-a mai realizat.

 

 Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU