BREAKING NEWS Buzau
09 [DEC 12] POLITIC Buzau
Duminică, 09 decembrie 2012

USL reclamă ARD la Poliţie

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
0 voturi 861 vizualizari 0 comentarii danraspopa@sansanews.ro
Sebastian Radu (USL) sfătuit
telefonic să voteze candidaţii ARDSesizare Sebastian Radu (USL) împotriva ARDDomnule Comandant,

Subsemnatul, Radu Sebastian Nicolae, domiciliat in Buzau, str. ..., nr. ..., posesor al CI ...   , prin prezenta formulez  o sesizare prin care va aduc la cunostinta ca in data de 09.12.2012 la ora 12.40 am fost sunat pe telefonul personal de o persoana din staff-ul ARD, care mi-a adresat indemnul de a merge la vot si a de vota ARD si pe candidatul Cezar Preda, pozitia 1 pe buletinul de vot, Colegiul 7 Deputati.
Va rog sa dispuneti identificarea persoanei care a sunat de pe numarul 0746593902 si sa luati masurile legale ce se impun.
Va solicit sa cercetati de urgenta acest caz in baza legii 35/2008 care prevede ca astfel de incidente se impun a fi solutionate cu celeritate.
Prin astfel de mesaje se poate influenta votul.
Va atasez imaginea cu listing-ul apelurilor primite de mine.

Data:                                                                                                 Semnatura:
09.12.2012

Domnului Comandant al IPJ Buzau.

Sesizare USL împotriva ARD


Domnule Comandant,

Subscrisa Uniunea Social Liberala, reprezentata prin co-presedinte Constantin Boscodeala, prin prezenta formulam sesizare prin care va aducem la cunostinta ca in data de 09.12.2012 mai multe persoane din municipiul Buzau au fost sunate pe telefoanele personale fiind indemnate sa voteze ARD si pe candidatul Cezar Preda, pozitia 1 pe buletinul de vot, Colegiul 7 Camera Deputatilor.
Va rugam sa dispuneti identificarea persoanelor care au sunat de pe numerele de telefon : 0731709536 si 0746593902.
Va solicitam sa cercetati de urgenta acest caz in baza legii 35/2008 care prevede ca astfel de incidente se impun a fi solutionate cu celeritate.
Prin astfel de mesaje se poate influenta votul.Data:                                                                                                 Semnatura:
09.12.2012

Domnului Comandant al IPJ Buzau.Consilierul local municipal USL, Sebastian Radu a sesizat la Poliţie, în nume personal, faptul că în urmă cu câteva ore a primit un telefon prin care era rugat să meargă să-l  voteze  pe candidatul ARD, Cezar Preda. Totodată, o sesizare în acelaşi sens a depus şi USL Buzău. 

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU