16h 41' POLITIC Buzau
Vineri, 23 noiembrie 2012

Unii la bal, alţii, gata-gata, la spital!

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 1278 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
Posibili votanţi ai lui Cezar Preda
în aşteptarea candidatului la întrunirea electorală
UPDATE [16:41] 23 NOV 2012 › Mai mulţi învitaţi şi nepoftiţi la întîlnirea electorală a candidatului A.R.D. Cezar Preda veniţi la evenimentul organizat la un restaurant central din municipiul Buzău

Candidaţii USL
la recitalul de şansonete

Joi a fost o zi încărcată  pentru pretendenţii la locurile din Senat şi Cameră. Unii au participat la spectacole, alţii au ţinut piept grupurilor de susţinători nepoftiţi care voiau să se înfrupte din bucatele oferite electoral deşi nu mai aveau loc la masă. În prima categorie i-am numit   pe Eugen Teodorovici, Eugen Nicolicea şi Marcel Ciolacu, candidaţi USL la Parlament. 

Ei  au ales să urmărească la sala mare a Consiliului Judeţean  colajul de şansonete  „Paris, mon amour”, proiect derulat în cadrul programului „Music Hall – Punte între culturi” în regia lui Răzvan Dincă.  În acest timp, în altă parte a oraşului, într-un loc fără nicio încărcătură emoţională, adică într-un restaurant din centrul oraşului, candidatul A.R.D. Cezar Preda dădea de mîncare în scop electoral  unor indivizi care, susţine  domnia sa, erau membri ai  unei fundaţii care îl  ajută în campanie. 

Evenimentul, însă,  era să  nu se mai desfăşoare pentru că la intrare s-au prezentat  mult mai multe persoane  decît cel al locurilor de pe scaune, rîndurile nepoftiţilor fiind îngroşate de cetăţeni de etnie romă care doreau ’să ia masa cu  Preda’. După o serie de discuţii la care participat  apropiaţii candidatului Cezar Preda şi cei care voiau să intre în restaurant cu forţa,  presărate cu expresii care nu-şi pot face loc într-o relatare nici dacă se foloseşte bulina roşie, nedoriţii  au plecat înjurînd de mama focului. 

Şi de-abia plecară unii, că sosiră alţi ’contra Preda’ care se apucară să împartă materiale defăimătoare la adresa candidatului A.R.D.. Fluturaşii daţi cu generozitate celor care treceau prin zonă prezentau  o declaraţie  a  lui Cezar Preda prin care acesta puncta  că nu îi este ruşine de ce  a făcut în Parlament în ultimii ani. Pe verso, apăreau şi ‘realizările’ legate de tăierea pensiilor, reducerea salariilor, mărirea taxelor, măsuri luate în timpul guvernării Boc şi Ungureanu şi susţinute în Legislativ şi către  deputatul PDL. 

 Ziua de campanie s-a încheiat diferit pentru combatanţii înscrişi în lupta electorală. Unii au aplaudat la finalul unui spectacol de cîntece franţuzeşti, alţii  au primit şi oferit  înjurături ca la uşa cortului după o reprezentaţie de proastă calitate plină de apucături de mahala.  Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU