19 [AUG 16] POLITIC Buzau
Vineri, 19 august 2016

Unde şi-a anunţat Cezar Preda candidatura pentru parlamentare

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1930 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Deputatul PNL de Buzău, Cezar Preda şi-a anunţat cu puţin timp în urmă intenţia de a candida, din nou, pentru alegerile parlamentare din toamnă. Într-o întîlnire cu mass-media, depuatul liberal a explicat că s-au definitivat listele parlamentare pentru judeţul Dîmboviţa, acolo unde a preluat şefia organizaţiei judeţene a PNL, în calitate de interimar. Dintr-un material de presă publicat de stiripesurse.ro, rezultă că deputatul Cezar Preda, în calitate de şef al organizaţiei PNL Dîmboviţa a explicat că lista de parlamentare a peneliştilor dîmboviţeni a fost înaintată Bucureştilor, pentru aprobare, întrucît, la locale filiala a obţinut rezultate sub media naţională. Ca atare, numele şi ordinea pe listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor vor fi avizate de PNL Central, iar Cezar Preda a anunţat că Partidul Naţional Liberal Dîmboviţa şi-a propus ca ţintă să obţină minim un mandat de senator şi trei de deputaţi.

Amănunte aici


Etichete: anunţat |  candidatura |  Cezar |  parlamentare |  pentru |  Preda
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Romancierul Cezar Petrescu si soprana Cezar Ouatu
19 august 2016
Preda, razgandaretul si incoerentul, este imprevizibil. Mai sunt câteva luni până la alegeri si ar fi bine să nu luați de buna declarația celui\" care a fugit cu lustra din sediul pdl Buzău și aflat din Austria ca a fost redistribuit în parlament\". Dacă va candida la Targoviste are nesanse reale să nu iasă deputat. Așa că, ziariști si opinie publică, mai aveți puțintică răbdare. Personajul e capabil de orice.
Piroman
22 august 2016
După 3 mandate de deputat e cazul să tragem o concluzie: Pentru cine face politică acest prădător? El zice că face pentru noi, dar, ghinion, vorba lui Ciolanis, el se îmbogățește, iar noi sărăcim! Va mai găsi fraieri?
rocambole
27 august 2016
DACA ARE CEI 7 ANI DE ACASA NU MAI CANDIDEAZA NICAIERI SA VEDEM DACA II ARE ??O SA PIARDA CUM A PIERDUT SI LA BUZAU


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU