10 [NOV 14] POLITIC Buzau
Luni, 10 noiembrie 2014

Uite care consilier judeţean a ajuns secretar de stat

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1510 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Începând de ieri, PP-DD a intrat la guvernare. În Monitorul Oficial au apărut mai multe numiri de secretari de stat semnate de către premierul României, Victor Ponta.

Printre aceştia se numără şi consilierul judeţean PP-DD, Eduard Dumitraşcu, care ocupă o funcţie cu rang de ministru secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, devenind astfel subaltern pe linie administrativă ministrului PSD Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzău.

Iată, deci, că Buzăul deţine două cele mai înalte funcţii din MFE, iar Dumitraşcu se află la a doua funcţie administrativă în stat, el ocupând pentru o scurtă perioadă un post de membru în Consiliul de Administraţie al TVR.

Din cauza faptului că funcţiile de secretar de stat şi consilier judeţean sunt incompatibile, e de la sine înţeles ca Dumitraşcu va demisiona din cea de-a doua, în timpul prevăzut de lege.

Filiala judeţeană a PP-DD, al cărei preşedinte a fost pentru un timp Dumitraşcu, acum condusă de consilierul municipal Silviu Roşioru, va trebui să decidă în Biroul Permanent Judeţean numele înlocuitorului actualului secretar de stat.

Alături de Dumitraşcu, Ponta a mai numit încă un secretar de stat PP-DD în persoana Simonei Man, care a devenit preşedinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Turism. 

Decizia de numire a lui Dumitraşcu în postul de secretar de stat a fost publicată în Monitorul Oficial de luni.
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU