16 [APR 19] POLITIC Buzau
Marţi, 16 aprilie 2019

Trei candidaţi liberali la europarlamentare şi-au prezentat platformele la Buzău

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
1 vot 1667 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Țintesc între opt și zece europarlamentari care să reprezinte România și Partidul Național Liberal la Bruxelles, iar pentru asta vor face o campanie din ușă în ușă, pentru ca electoratul să fie cît mai bine informat despre proiectele pe care le au în Europa. Vorbim despre liberali, care au o strategie clară pentru alegerile din 26 mai: alegătorii trebuie să voteze în cunoștință de cauză.

PNL și-a prezentat marţi la Buzău planurile pentru ce urmează în campania electorală, dar și trei dintre candidații la europarlamentare, care au promis transperanță totală a activității dacă vor ajunge în Parlamentul European.
„Noi ne-avem în situația în care cu siguranță vom oferi între 8 și 10 europarlamentari, acum, pe 26 mai și deci, vom deveni, unul dintre primele 4-5 partide membre ale grupului popularilor Europeni”, a declarat profesorul VLAD NISTOR, candidat  PNL la Parlamentul European. 

Trei dintre candidații Partidului Național Liberal au fost astăzi la Buzău, unde, rând pe rând, fiecare și-a prezentat planurile. De exemplu, Ciprian Epure, consilier județean în Vrancea, intră în lupta electorală cu idei care îi vor avea în prim plan pe tineri. 

„Mi-am depus candidatura și sunt pe lista candidaților la europarlamentare pe 26 mai ca reprezentant al tineretului și pe asta m-am axat, tot în Consiliul Județean Vrancea. Voi încerca și voi milita pentru proiecte dragi tinerilor, cum este digitalizarea, antreprenoriatul, chiar și lucruri care țin de ambele. Ne dorim ca fondurile europene să poată să fie depuse de către antreprenori direct pe platforme online, să creăm o conectivitate directă. De asemenea, și educația, o conectivitate a tuturor univerisităților, digitală, dar și practică, o diversificare a burselor. Știți, bursele Erasmus, dar ele trebuiesc crescute ca și sume.”, a explicat CIPRIAN EPURE, candidat  PNL la Parlamentul European.

Un alt candidat prezent la Buzău a fost Violeta Alexandru, fondatorul Institutului de Politici Publice care a aderat la Partidul Național Liberal în urmă cu doi ani. 

„După aproape doi ani de muncă intensă în țară și în București, sentimentul meu este că suntem în poziția în care: 1.nu avem voie să ratăm, 2.trebuie să punem în practică proiectele foarte serioase pe care le-am gândit pentru mandatul în Parlamentul European, dar și acasă, la momentul preluării guvernării și, nu în ultimul rând, trebuie să avem încredere că oamenii, cu experiența lor, pe atâtea legi, de toate felurile, discern între populism și seriozitate.”, a mai spus și VIOLETA ALEXANDRU,  candidat PNL la Parlamentul European.

Pentru a-și atinge țintele propuse, candidații mizează pe un electorat cît mai bine informat, așă că au anunțat că vor merge din ușă în ușă pentru a sta de vorbă cu oamenii.  Etichete: pnl buzau |  Buzău |  candidaţi |  europarlamentare |  liberali |  platformele |  prezentat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU