BREAKING NEWS Buzau
18h 57' POLITIC Buzau
Marţi, 26 ianuarie 2016

UPDATE Amînare pînă pe 1 februarie în dosarul 'Gloria' (DECLARAŢIE, AUDIO)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
3 voturi 2718 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

UPDATE [18:57] 26 IAN 2016 › Completul de judecată de la Curtea de Apel Braşov a acordat un nou termen în dosarul "Gloria", unul foarte scurt de această dată. Primarul Constantin Boşcodeală se va prezenta iar în faţa instanţei în ziua de 1 februarie. " Astăzi s-au mai depus înscrisuri la cauză şi în acelaşi timp am solicitat şi probe noi, respectiv audierea unui martor, un expert neutru. Ne-a fost acceptată depunerea unor înscrisuri, ne-a fost refuzată proba cu un expert neutru, ca declaraţie şi s-a stabilit ca termen de judecată data de 1 februarie, ora 12", a declarat pentru Focus FM, Constantin Boşcodeală. 

UPDATE [14:43] 26 IAN 2016 › Magistraţii Tribunalului Dîmboviţa au amînat astăzi cauza după ce expertul desemnat să realizeze expertiza tehnică judiciară încuviinţată, s-a abţinut din motive de sănătate. Instanţa a fixat un nou termen în ziua de 26 februarie, dată la care va fi numit un nou expert. 


Azi este zi plină de emoţii pentru primarul de Buzău, Constantin Boşcodeală. Edilul oraşului are termene în ambele dosare din justiţie, "Gloria" şi "Orizont".  
Boşcodeală va merge la Curtea de Apel Braşov, aşa după cum a declarat, acolo unde se află în apel dosarul "Gloria", în care este judecat pentru abuz în serviciu. Termenul de azi ar putea fi unul decisiv pentru Boşcodeală, pentru că primarul şi-a cam epuizat căile de apel după ce magistraţii i-au respins expertiza pe care a realizat-o pe cont propriu şi recuzarea completului de judecată.

Teoretic, azi, Boşcodeală ar putea afla decizia, ar putea primi o nouă amînare, ori procesul ar putea rămîne în pronunţare. În acest dosar Boşcodeală a fost condamnat, în luna februarie a anului trecut, de Judecătoria Braşov, la 5 ani de închisoare cu executare. El a atacat sentinţa, iar cauza a ajuns pe rolul instanţei superioare, Curtea de Apel Braşov.

În celălalt dosar, "Orizont", care se judecă la Tribunalul Dîmboviţa, primarul municipiului Buzău este judecat tot pentru abuz în serviciu, în legătură cu modul în care o suprafaţă de 33 de hectare de teren a fost trecută din domeniul public al statului în cel privat al municipiului. Acest proces se află în faza admini­strării de probe.Etichete: Boşcodeală |  Braşov |  extrem |  important |  pentru |  procesul |  Termen
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Gigiloi
26 ianuarie 2016
Ce v-am spus mai baieti ca se amana!!! Insa a belit-o primarul pe 1 februarie adica sapt viitoare!!! Nu-l vad bine a cacarist/oooo!!!!
Cetățean al urbei.
27 ianuarie 2016
Îi doresc o sentință, dreaptă, cu executare. Despre funcționarii din direcția economică nu mai spuneți nimic? Sigur oamenii ăia acționau la ordin nu de buna voie ...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU