17 [FEB 15] POLITIC Buzau
Marţi, 17 februarie 2015

Tăricenii lui Vlase se ocupă de rromi

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
2 voturi 1088 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Partidul Liberal Reformator, Filiala Buzău,începe o campanie de promovare prin care doreşte să facă cunoscute principiile liberale şi obiectivele politice ale partidului.

În acest scop a invitat la Buzău pe doamna Dana Rozalia Varga, Consilier de Stat la Cancelaria Primului Ministru pe problemele minorităţilor, pentru a prezenta într-o dezbatere modalităţile de aplicare a Strategiei Guvernului României de incluziune a cetăţenilor români de etnie romă, adoptată prin HG nr.18/14.01.2015. Au fost invitaţi să participe aleşi locali, reprezentanţi ai minorităţilor,oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale ce desfăşoară programe adresate minorităţilor. Evenimentul va avea loc în data de 19.01.2015, orele 11.00 în sala Gh . Filipescu a Consiliului Judeţean şi va fi urmată de o conferinţă de presă la sediul P.L.R. Buzău începînd cu ora 13.00. Se arată într-un comunicat de presă al Departamentului de Comunicare PLR Buzău.

Conducerea PLR anunţă totodată că va continua să aducă la Buzău în perioada următoare miniştri şi secretari de stat reprezentanţi ai Partidului Liberal Reformator în Guvernul României pentru o mai bună informare a cetăţenilor buzoieni.Etichete: ocupă |  rromi |  Tăricenii |  Vlase
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU