17h 17' POLITIC Buzau
Luni, 19 noiembrie 2012

Sondaj CSCI: Cezar Preda 31%, Marcel Ciolacu 54%

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
1 vot 1333 vizualizari 0 comentarii danraspopa@sansanews.ro
Cezar Preda în pericol
de a nu mai ieşi parlamentar?
UPDATE [17:17] 19 NOV 2012 ›
Rezultatul alegerilor generale din 9 decembrie ar putea reprezenta un adevărat dezastru pentru unii parlamentari. Un sondaj de opinie realizat recent de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic arată că după scrutinul de luna viitoare mai mulţi lideri ai Alianţei România Dreaptă, candidaţi la alegerile parlamentare, nu se vor mai regăsi în viitorul Legislativ. 
Printre aceştia este menţionat şi liderul PDL Buzău deputatul Cezar Preda. Democrat liberalul candidează în Colegiul 7 pentru Camera Deputaţilor din Buzău, un colegiu în care se dă de altfel cea mai grea luptă din judeţ. Principalul contracandidat al lui Preda este Marcel Ciolacu, reprezentantul USL. Potrivit sondajului realizat în ultimele săptămîni, Cezar Preda nu ar avea nicio şansă în faţa candidatului USL. Deputatul PDL este cotat cu 31%, în timp ce Marcel Ciolacu ar obţine peste 50 la sută din voturi, mai exact 54 de procente conform sondajului CSCI. Dar la fel ca şi alţi capi ai PDL, Cezar Preda va fi salvat, foarte probabil de redistribuire. Astfel, din Colegiul 7 ar urma să rezulte nu unul, ci două mandate de deputat. 
Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.037 de alegători în perioada 9-12 noiembrie.


Marcel Ciolacu
Potrivit CSCI, ar "închide" colegiul

Se pare că un adevărat dezastru îl aşteaptă pe  liderul  PDL Buzău, Cezar Preda. În colegiul nr. 7 de deputaţi Buzău (care acoperă o parte din municipiul capitală de judeţ şi 4 comune), acesta este  cotat cu 31%, în timp ce contracandidatul său, Marcel Ciolacu (USL/PSD), cu 54%.

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU