21 [SEP 15] POLITIC Buzau
Luni, 21 septembrie 2015

Senatorul Constantin Popa, declaraţie politică despre a 13-a pensie

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1703 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa a prezentat în Parlament, o declaraţie politică cu privire la proiectul pe care l-a iniţiat împreună cu colegii de partid, de acordare a celei de-a 13 pensii unor categorii defavorizate de vîrstnici. Parlamentarul  a arătat că "a 13-a pensie este o măsură bună pentru milioanele de bătrîni, o modalitate prin care ne exprimăm respectul pentru munca de o viață depusă de aceștia".

“În activitatea mea politică am încercat să mă adresez tuturor categoriilor sociale. În acest mandat parlamentar am încercat să găsesc soluții pentru tinerii din România, pentru părinții cu copii, dar și pentru pensionari (...) Proiectul de lege privind a treisprezecea pensie reprezintă o inițiativă asupra căreia mă bucur că am obținut sprijinul colegilor mei de partid. Consider că, în domeniul protecției sociale, trebuie avut în vedere ca resursele disponibile să fie distribuite de o manieră care să permită corectarea eficientă a inechităților sociale. Activitatea mea parlamentară este dedicată, în primul rînd, buzoienilor și găsirii de soluții la problemele pe care aceștia mi le comunică. Proiectul cu privire la cea de-a treisprezecea pensie a plecat de la realitatea zilelor în care trăim și de la solicitările venite din partea cetățenilor”

Senatorul UNPR și-a exprimat speranța că „această iniţiativă, pe care am depus-o alături de colegul meu domnul Haralambie Vochițoiu, să fie împărtăşită de cît mai mulţi parlamentari şi aştept ca în urma dezbaterilor pe acest subiect să găsim cea mai bună formă de a-i ajuta pe bătrînii din ţara noastră”.Etichete: Constantin |  declaraţie |  despre |  pensie |  politică |  Senatorul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Jean Istrate - pensionar
10 octombrie 2015
Bravo domnule Senator, noi pensionarii va multumim pentru initiativa, dar ... tare frica ne este ca proiecrul nu va fi niciodata supus aprobarii parlamentului si va fi \"uitat\" in sertare. Am vrea sa ne bucuram, dar ... pana nu suntem pusi in fatza actului implinit, nu putem sa ne bucuram anticipat. Va multumim, totusi !


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU