14 [MAR 19] POLITIC Buzau
Joi, 14 martie 2019

Şeful Electrica - Furnizare a trecut, şi el, la A.L.D.E.

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 3108 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Directorul Electrica S.A. Furnizare Buzău, Ovidiu Anghel, a trecut, şi el, la A.L.D.E. Informaţia a fost confirmată pentru sansanews.ro chiar de către Anghel care a precizat că a decis să se înscrie în partidul fondat de Călin Popescu Tăriceanu pentru că vrea să "contribuie şi el la un proiect de ridicare la justa valoare la Buzău a unui partid cu adevărat liberal."

Actuala conducere a A.L.D.E. va organiza vineri, la prînz, o conferinţă de presă în cadrul căreia va fi prezentată noua achiziţie a partidului, care se alătură mai nou veniţilor Fănică Bîrlă, fost viceprimar de Buzău şi Raul Florescu cel care a demisionat din funcţia de consilier judeţean unde a fost ales pe lista P.N.L. şi, evident, a plecat şi de la liberali.

De observat că, odată înscris în A.L.D.E., Fănică Bîrlă a devenit director la Electrica S.A. Distribuţie Buzău, astfel că se presupune că Ovidiu Anghel îşi va menţine postul de şef la Electrica S.A. Furnizare, întrucît ambele posturi aparţin partidului condus la Buzău de deputatul Adrian Mocanu.

După cum se ştie, Fănică Bîrlă a fost unul dintre întemeietorii Alianţei pentru România (ApR) de la Buzău alături de Ovidiu Anghel, însă ex-viceprimarul a trecut la P.S.D., iar Anghel la P.D. Apoi Bîrlă a venit la A.L.D.E., însă, Anghel a rămas în P.N.L., partid pe care l-a şi condus la Buzău la alegerile locale cînd a candidat pentru şefia Palatului Comunal, cîştigate, în cele din urmă, de pesedistul Constantin Toma.Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 3   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU