11 [DEC 12] POLITIC Buzau
Marţi, 11 decembrie 2012

Șefia PDL Buzău, incertă

alte articole de
1 vot 1065 vizualizari 0 comentarii
Cezar Preda, demisionar
'de onoare' de la șefia PDL Buzău

Organizaţia buzoiană a Partidului Democrat Liberal, în derivă, după demisia intempestivă a liderului, Cezar Preda. Filiala a rămas în cumpănă, fără să se ştie în acest moment pe mîinile cui va ajunge. Situaţia de la vîrful PDL Buzău s-ar putea tranşa vineri atunci cînd preşedintele partidului, Vasile Blaga a convocat Colegiul Director al formaţiunii, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene. Şedinţa Colegiul Director al PDL va avea loc în condiţiile în care ARD, alianţa constituită în jurul partidului, a înregistrat un eşec lamentabil la alegerile parlamentare de duminică. Tot după dezamăgirea de la alegeri, democrat liberalul Adriean Videanu a declarat că în partid urmează să se facă o analiză, iar măsurile decise vor fi anunţate. Și alţi lideri democrat liberali au criticat vehement constituirea ARD şi modul în care partidul s-a implicat în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Pe de altă parte, au început să circule zvonuri despre iminenta demisie a lui Vasile Blaga de la şefia partidului. 
Reamintim, la Buzău, ARD a obţinut un scor sub cel naţional al partidului, iar liderul democrat-liberalilor Cezar Preda, a ratat al treilea mandat de parlamentar în cariera sa. Ieri, liderul PDL Buzău şi-a recunsocut înfrângerea printr-o demisie de la vârful organizaţiei judeţene, dar şi din funcţia de prim vicepreşedinte al partidului. Preda nu pleacă însă din PDL şi anunţă că militează pentru o reorganizare a partidului. Dar liderul democrat
în campania pentru alegerile locale, în urma unui conflict intern cu Victor Mocanu, revenind la conducerea PDL Buzău, la scurt timp.


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU