25 [FEB 20] POLITIC Buzau
Marţi, 25 februarie 2020

Scandal. După venirea lui Bebe Ionescu, colonelul Ştefu şi-a dat demisia din PRO România

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 3472 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

PRO România Buzău este partidul cel mai activ în ultima vreme, care face racolări dar şi pierde cadre importante. Marţi seară, comisarul-şef în rezervă Viorel Ştefu, recent ales preşedinte al organizaţie municipale PRO Romania, şi-a dat demisia din partid.
Ştefu a explicat în exclusivitate la emisiunea Sens Direct, de la Focus TV, că demisia sa survine în urma unei lipse de comunicare între el şi conducerea partidului, el aflînd din presă că fostul şef al organizatiei municipale a P.N.L., consilierul municipal Constantin Ionescu a venit în PRO România şi va candida la şefia Palatului Comunal. Alături de Ştefu, au mai plecat din PRO România alţi şapte vicepreşedinţi ai organizaţiei municipale Buzău, iar în aceeaşi intervenţie la Focus TV, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău a precizat că e posibil să-şi continue cariera politică în alt partid.
Reamintim că cu cîteva săptămîni în urmă, colonelul Ştefu fusese ales prin vot preşedinte al filialei municipale a PRO România şi se ştia despre el că va fi şi canditat pentru Primăria municipiului Buzău. După demisia lui Ştefu este posibil ca şefia organizaţiei municipale a PRO România să fie preluată de către Constantin Ionescu, candidatul pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ.


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU