09 [FEB 18] POLITIC Buzau
Vineri, 09 februarie 2018

Romanescu:,,Suntem într-o continuă reorganizare!"

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 1876 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Liberii buzoieni își întăresc forțele la nivel municipal. Aflat într-un proces de reorganizare după ce structura de conducere a fost dizolvată, PNL Buzău atrage noi membri,spun actualiilideri ai organizatiei. Nu mai puțin de 60 de buzoieni s-au înscris în partid de la începutul anului așa că noua organizație se așteaptă să fie mult mai puternică,sustin aceleasi surse.Deocamdată, liberalii de la municipiu se pregătesc de alegeri și pare că lucrurile încep să meargă pe făgașul cel bun, iar noii membri să își ia în serios statutul de liberali. 

A trecut prin momente de cumpănă din cauza neînțelegerilor interne, dar acum se află într-un proces amplu de reorganizare în urma căruia se vrea a fi mult mai puternică. Este vorba despre organizația municipală a partidului național liberal din Buzău care acum are un președinte interimar,  după ce structura de conducere a organizației a fost dizolvată. Liberalii de la municipiu sunt în pline pregătiri pentru alegeri. Iar veștile care vin dinspre conducerea județeană le dau liberalilor speranțe de mai bine. Organizația municipală își întărește forțele cu membrii noi. De la începutul anului, nu mai puțin de 60 de buzoieni s-au înscris în partid.


,,Suntem într-o continuă reorganizare. Lumea chiar a conştientizat ceea ce s-a întâmplat la organizaţia municipală şi, iată, ne mândrim cu faptul că deja nu mai vorbim... dacă ţineţi minte la o şedinţă anterioară am spus că au fost alegeri la municipiu, la momentul acela, şi nu era o mândrie pentru noi, cu doar 64 de membri care au votat. Şi vă spun că de la 1 ianuarie şi până astăzi am primit peste 65 de membri noi. Probabil că delegaţia care va alege la momentul acela preşedintele ar trebui să fie de câteva sute, cel puţin pentru municipiul Buzău. Asta spuneam. Făceam o comparaţie”,a afirmat intr-o conferinta de presa  psedintele organizatiei judetene a PNL ,deputatul Crisi Romanescu

Mai mult decât atât, liberalii spun că noii membri ai partidului sunt extrem de conștiincioși și își iau rolul în serios astfel că la ședințele săptămânale ajung majoritatea liberalilor din municipiu.

,,Este un lucru de apreciat că, în general, la aceste întâlniri, prezenţa a fost de 50-60 de membri neconvocaţi. Lumea ştie că marţea sunt întâlniri la municipiu. Cine vrea vine, cine are timp”, a declarat ,la rindul sau,presedintele interimar al filialei municipale Buzau a PNL,fostul deputat de Buzau ,Erland Cocei.

Etichete: continuă |  reorganizare |  Romanescu |  Suntem
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU