21 [FEB 14] POLITIC Buzau
Vineri, 21 februarie 2014

PSD a strigat adunarea VIDEO

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
6 voturi 1729 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Cu două luni înaintea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, social-democraţii au dat startul pregătirilor pentru scrutinul care va urma în primăvară. 


Pesediştii s-au reunit astăzi în şedinţă a Comitetului Exectuvi Judeţean pentru a stabili principalele repere după care se va desfăşura campania. Social-democraţii nici nu concept să meargă altfel în alegeri decât alături de aliaţii din USD- conservatori şi uneperişti. E drept că, la Buzău, nu au nimic nici cu liberalii şi şi-ar fi dorit să facă echipă cu PNL la europarlamentare, dar de la Centru alta a fost decizia.


Circa 200 de membri ai PSD Buzău- lideri locali, primari şi consilieri, parlamentari şi directori de instituţii- au fost convocaţi în această după-amiază la o reuniune care a avut un singur scop declarat: pregătirea alegerilor europarlamentare. 


Oficial, campania ia startul peste două luni, dar până atunci sunt multe de pregătit pentru cucerirea voturilor. 


Deocamdată, social-democraţii şi-au făcut planurile în interiorul partidului, dar urmează discuţiile cu aliaţii din UNPR şi PC, pentru că, în această formulă va aborda PSD alegerile din luna mai. De altfel, o primă discuţie cu liderul UNPR a avut loc chiar astăzi înaintea reuniunii social-democrate. La PC, lucrurile sunt mai complicate pentru că, deocamdată cosnervatorii nu au un lider la Buzău.


Actualul context politic, în care USL se află într-o criză prelungită ce durează de mai bine de două săptămâni, nu putea fi ignorat în discuţiile de astăzi. Social-democraţii din Buzău şi-ar dori ca, săptămâna viitoare, criza să fie depăşită.


În şedinţa de astăzi, social-democraţii au mai analizat ultimele decizii luate de Biroul Naţional al PSD, în şedinţa de la începutul lunii februarie.

 Etichete: psd |  sedinta |  alegeri
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 5   -4

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU