01 [OCT 17] POLITIC Buzau
Duminică, 01 octombrie 2017

Bebe Ionescu,primele declaratii dupa revenirea in PNL

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
11 voturi 3587 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Revenirea în PNL a consilierului municipal Constantin Ionescu a fost anunțată de conducerea liberală în cadrul unei conferințe de presă organizată, duminică dimineață, la sediul partidului. Alături de președintele organizației județene a PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu și președintele organizației municipale, medicul Adrian Zoican, s-a aflat și fostul deputat de Buzău, Erland Cocei, care reprezentant de la centru, aflat acolo să gireze o decizie luată la cel mai înalt for al Partidului Național Liberal. Anunțul oficial legat de revenirea în partidul a lui Constantin Ionescu a fost făcută de președintele Cristinel Romanescu. “Subiectul de astăzi este simplu. Vrem să vă anunțăm că ni se alătură din nou în proiectul  și în programul nostru, prin revenirea în PNL Buzău, consilierul local Constantin Ionescu. Dumneavoastră, presa, știți  că noi ne doream de mult revenirea sa, chiar am discutat cu dumneavoastră acest lucru, m-ați întrebat și v-am răspuns că m-aș bucura foarte mult ca domnia sa să se întoarcă în rîndul nostru. Uitați că acest lucru s-a întîmplat, negocierile au fost relative simple, din mai multe puncta de vedere. Dînsul, așa cum îl cunoașteți, vine la noi fără nicio pretenție, nu a cerut nicio funcție, dar am discutat deja și am hotărît să acționăm împreună pentru a face cea mai puternică Opoziție Partidului Social Democrat. Partidul nostrum s-a întărit odată cu revenirea sa și, avînd în vederea experiența domniei sale în administrația publică locală, l-am desemnat liderul consilierilor municipali liberali din CLM Buzău. Sunt sigur că împreună vor face tot ce trebuie ca lucrurile să meargă foarte bine pentru buzoieni acolo”, a subliniat președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu.
La rîndul său, Constantin Ionescu a luat cuvîntul și a mulțumit pentru primirea care i-a fost făcută de foștii săi colegi liberali, a recunoscut că a avut dorința și ambiția de a se întoarce în barca pe care a părăsit-o atunci cînd, a spus domnia sa, “încăpuse pe mîinile unor oameni care au folosit partidul în scop politic și personal pentru a-și atinge scopurile personale” și că avînd aceste sentimente i-a fost foarte ușor să accepte invitația președintelui Orban de a se întoarce de unde a plecat. 
Constantin Ionescu a vorbit despre planurile sale în PNL Buzău, care sunt axate în primul rind pe construcția unei Opoziții serioase. “Este nevoie de o întărire a rîndurilor Opoziției, pentru ca împreună să luptăm pentru acest oraș. Ați văzut și dumneavoastră ce înseamnă o administrație condusă exclusiv de PSD, cîte derapaje au fost de-a lungul timpului, pe acre și dumneavoastră, presa, le-ați semnalat. Eu sunt un om de echipă și de inițiativă, am o experiență bogată în administrația publică locală și cred că împreună vom face o construcție serioasă în CLM Buzău. De azi înainte, în CLM Buzău va fi Opoziție, pentru că așa este corect și constructiv”. În ceea ce privește maniera în care se vor lua deciziile la nivelul grupului PNL din CLM Buzău, Constantin Ionescu a dat următorul răspuns: “Vor fi respectate toate părerile, dar decizia va fi numai una!”Etichete: anunță |  întors |  Buzău |  consilierul |  Constantin |  constructiv |  corect |  Ionescu |  Opoziție |  pentru |  Proaspăt
Voteaza articolul: bun: 9  |  slab: 2   7

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU