31 [IAN 17] POLITIC Buzau
Marţi, 31 ianuarie 2017

Primarul de la Săpoca, rămas fără mandat

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1297 vizualizari 1 comentariu redactie@focustv.ro

Iulian Manea, primarul comunei Săpoca, a fost suspendat din funcţie, după ce a pierdut definitiv lupta cu inspectorii de integritate. Astăzi, prefectul de Buzău, Aurelia Mitrea, a semnat ordinul privind încetarea mandatului lui Iulian Manea înainte de termen.

Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.

Reamintim, în primăvara lui 2014 primarul comunei Săpoca, Iulian Manea, a fost declarat de către ANI în incompatibilitate întrucît, de cîţiva ani, se ocupa de treburile comunei, în calitate de primar, dar în acelaşi timp era şi membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Săpoca. Primarul a contestat verdictul inspectorilor de integritate însă în toamna anului trecut a pierdut definitiv războiul.


Etichete: mandat |  Primarul |  rămas |  Săpoca
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Pixelu nervos
31 ianuarie 2017
Asta-i viața! Dacă era primarul Sibiului, se rezolva favorabil. Pe mine altceva mă indignează. De ce mai este reprezentantul guvernului în teritoriu (prefectul) un personaj din actuala opoziție? Când a ajuns Trump la butoane a chemat toți ambasadorii acasă, pare-se cu excepția celui din România. Oare și Aurica este tot excepția care întărește regula! Regula mamii ei de treabă!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU