09h 07' POLITIC Buzau
Miercuri, 27 iunie 2018

Previzibil! Senatorul Dorin Bădulescu şi-a dat demisia din P.M.P.Dar Mocanu?

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2745 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [09:07] 28 IUN 2018 › Miercuri seara,a aparut informatia ca si deputatul Adrian Mocanu a trecut la ALDE.Contactat telefonic de catre reporterii sansanews.ro,Adrian Mocanu ,fara sa raspunda a transmis un sms prin care nega faptul ca a migrat la partidul lui Tariceanu.La scurt timp ,insa, Liliana Minca-Ghervasuc ,noua sa colega din ALDE i-au urat bun venit in partid printr-o posate pe contul ei de FB:,,Bun venit în cadrul grupului parlamentar #ALDE domnului #deputat #Adrian_MOCANU!Acesta își va desfășura activitatea începând de astăzi, în grupul #ALDE de la #Camera_Deputaților.
Domnul #Adrian_Mocanu a fost ales deputat în Circumscriptia electorală nr.10 #BUZĂU.
Prin alăturarea domnului deputat, Grupul parlamentar al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) cuprinde un număr de 19 deputați.
FELICITĂRI!!!
Senatorul P.M.P. de Buzău Dorin Bădulescu şi-a dat demisia din partid. Bădulescu a declarat, miercuri seară, la emisiunea Sens Direct de la Focus TV, că demisia a fost depusă în cursul zilei la secretariatul partidului şi că din acel moment se consideră ca făcînd parte din grupul neafiliaţilor din Senatul României. Gestul parlamentarului Dorin Bădulescu era previzibil în contextul în care, deja, a semnat în calitate de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a P.M.P. Buzău un protocol de colaborare la nivel judeţean cu A.L.D.E. şi P.S.Ro. Documentul respectiv a fost iscălit, sîmbătă dimineaţă, la sediul filialei A.L.D.E. din Buzău.

În acest context, evident, se pune problema dacă gestul lui Bădulescu a fost urmat sau va fi urmat şi de către liderul P.M.P. Buzău, deputatul Adrian Mocanu, în condiţiile în care se ştie, în spaţiul public s-a vorbit, adesea, că ambii au bătut palma cu şefii A.L.D.E. de la Bucureşti pentru a migra la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Întrebat de către realizatorul emisiunii Sens Direct dacă ştie ceva despre colegul său Adrian Mocanu, senatorul Bădulescu a spus că nu ştie ca şi acesta din urmă să-şi fi depus demisia din P.M.P., întrucît deputatul popular se află în concediu de odihnă şi că nu a vorbit cu el în cursul zilei de miercuri. Totuşi, pare destul de clar că finalmente, cei doi vor ajunge la A.L.D.E., mai ales că noul preşedinte al P.M.P., Eugen Tomac, a declarat public că va cere excluderea din partid a lui Adrian Mocanu pentru că a votat cu Coaliţia la Putere în Parlament modificările la Codul de Procedură Penală acum două săptămîni.


Etichete: Bădulescu |  demisia |  Dorin |  Previzibil |  Senatorul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU