BREAKING NEWS Buzau
16h 37' POLITIC Buzau
Marţi, 11 februarie 2014

Predoiu, noul şef al PDL Buzău!

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
4 voturi 2283 vizualizari 1 comentariu redactie@focustv.ro
UPDATE [16:37] 11 FEB 2014 › Nominalizarea lui Cătălin Predoiu este bine primită şi de către membrii organizaţiei.  

 „Dânsul este buzoian, este candidatul nostru, al partidului la Preşedinţie. Noi, Buzăul am votat pentru a fi candidatul nostru la Preşedinţie, deci nu cred că vor fi nici un fel de probleme.“ , a declarat  consilierul judeţean, Raul Florescu.

 

 
Cătălin Predoiu, prim vicepreşedinte al PDL, a devenit şi şef interimar al Organizaţiei Judeţene PDL Buzău a democrat-liberalilor. Preşedintele demisionar, deputatul Cezar Preda, a confirmat informaţia, cu precizarea că decizia a fost luată prin vot de către Biroul Permanent Naţional (BPN) în şedinţa de luni după-amiază.
"Dl. Predoiu a fost împuternicit ieri de Biroul Permanent Naţional să vină să se ocupe împreună cu secretarul regional, domnul Gigi Chiru de Organizaţia de la Buzău. Tot mâine se va convoca Biroul Permanent Judeţean, la care va fi prezent domnul Predoiu împreună cu domnul Chiru. " Preda a mai adăugat că delegarea lui Cătălin Predoiu, buzoian la origini, este un lucru bun pentru PDL Buzău şi pentru buzoieni, dar el nu va participa la şedinţa BPJ de miercuri, întrucât are agenda încărcată şi se află la Bucureşti.


Etichete: interimat  |  PDL Buzău |  Predoiu
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Nicolae
12 februarie 2014
Din acest moment,PDL BUZAU este EGAL CU ZERO.Nici inainte nu a valorat prea mult,dar acum......


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU