22 [APR 13] POLITIC Buzau
Luni, 22 aprilie 2013

Preda nu-l mai cunoaşte pe 'Giogioacă'

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 1256 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Deputatul PC, Gheorghe Coman (zis Gigioacă, nu Giogioacă) s-a învîrtit ani buni prin PDL şi-a fost şi sponsor.

Deputatul PDL, Cezar Preda, ultimul redistribuit al ţării se face că nu-l mai cunoaşte pe actualul şef al PC, Gheorghe Coman, zis 'Gigioacă' şi-i poceşte în mod diversionist pînă şi porecla numindu-l 'Giogioacă' deşi acesta din urmă a fost un sponsor serios al preşedintelui pedelist dar şi al partidului. 

Ajuns să se compare însă cu Coman, deputatul Preda a explicat într-o conferinţă de presă susţinută vinerea trecută că 'nici nu ştiu cine-i Giogioacă ăsta, presupun că-i ceva rău, dar acolo n-o să ajung indiferent cîte voturi îmi vor da sau nu-mi vor da(…) nu pentru un vot o să ajung ca Giogioacă'. 

Foştii colegi sau subalterni ai lui Preda spun că, Gheorghe Coman n-are cum să nu fie recunoscut de Cezar Preda, din moment ce multe dintre bunurile din sediul PDL au fost cumpărate chiar de 'Gigioacă', numai că Preda se delimitează de el aşa cum a făcut cu sute de inşi care s-au debarasat după ce i-a folosit ani la rînd. Etichete: Coman |  Gigioacă |  Preda
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

andra
22 aprilie 2013
dl Preda luati un memoplus, nu cumva micii si carnatii luati de Coman pt toate serbarile pe care le-ati avut ,v-au picat greu la stomac? Despre centrala de la sediu ce spuneti? dar de frigider sau gresia si faianta? Sunteti la un nivel mai jos decat gigioaca.
o pdl-ista
22 aprilie 2013
Rusineee.... Acest om a fost capabil sa aiba rel sex....le cu fata unui fost coleg de liceu pt a-i da o functie la Rebu. Rusine Preda, rusine....putea fi fata ta,


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU