20 [NOV 17] POLITIC Buzau
Luni, 20 noiembrie 2017

P.N.L.-iştii, în marş prin oraş pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 2130 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

În jur de 400 de demonstranţi au mărşăluit luni seară pe străzile municipiului Buzău, într-un miting de susţinere a moţiunii de cenzură depuse de parlamentarii P.N.L., împreună cu cei ai U.S.R. şi P.M.P. împotriva Guvernului Tudose.

La adunare au participat, potrivit unor surse peneliste, 100 de membri şi simpatizanţi liberali din municipiul Buzău, iar restul a fost format din P.N.L.-işti din judeţ care li s-au alăturat. Participanţii au fost mobilizaţi pe reţelele de socializare sau direct de către militanţii din organizaţiile din teritoriu. Manifestarea a demarat în Piaţa Dacia după care participanţii au mărşăluit pe străzile oraşului pînă la piaţeta din faţa "Casei Albe" unde s-au strigat lozinci antiguvernamentale şi împotriva coaliţiei de guvernare. Printre participanţi au fost remarcaţi consilierul liberal Constantin Ionescu, consilierul judeţean şi preşedinte al organizaţiei municipale Buzău, Adrian Zoican, liderul tineretului liberal de la Buzău, consilierul municipal Liviu Barbu, fostul deputat PNL de Buzau,Erland Cocei, şeful organizaţiei P.N.L. Rîmnicu Sărat, Ionuţ Iuga, iar Adrian Zoican a citit un discurs de mobilizare a maselor.

În final, o delegaţie a fost primită de prefectul judeţului, Carmen Ichim, căreia i s-au înmînat textul moţiunii de cenzură introduse de liberali sub titlul "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă!"Etichete: cenzură |  iştii |  moţiunii |  pentru |  susţinerea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU