02 [APR 18] POLITIC Buzau
Luni, 02 aprilie 2018

PNL a pornit opoziția! Au mai rămas cîțiva!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 2035 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Recent anunțata plecare a liberalilor nehoieni către PMP, dată publicității de liderii pemepiști buzoieni, a creat impresia că PNL Buzău are o organizație în derivă la Nehoiu, ceea ce l-a determinat pe liderul liberalilor buzoieni, deputatul Cristi Romanescu, să reacționeze. La trei zile distanță de la anunțul liderilor PMP care susțineau că au cooptat liderul și 120 de membri ai PNL Nehoiu, Cristi Romanescu le dă replica: 

” Este falsa afirmatia conform careia 120 de persoane au parasit organizatia PNL. Intr-adevar, Președintele organizației, domnul Radu Bularcă, a decis sa nu mai faca parte din organizatie, desi nu a existat un demers oficial din partea acestuia in acest sens. Era de notorietate faptul ca domnia sa nu mai servea intereselor Partidului National Liberal de ceva timp. Mai mult, PNL Buzău a decis incheierea colaborarii cu domnul Radu Bularcă inca de acum câteva luni, fapt pentru care demarase in forurile statutare excluderea acestuia din partid.
Vom numi în cel mai scurt timp un președinte interimar dornic să organizeze activitatea organizației PNL Nehoiu și cu care să identificăm împreună candidatul PNL cel mai potrivit la alegerile din anul 2020 pentru primărie. 


Afirmatia conform careia PMP este "singurul partid care face opoziție față de actuala guvernare și care are curajul de a spune lucrurilor pe nume" este tendentioasa si pur jurnalistica. As adauga deja "plictisitoare". PNL a dovedit prin activitatea parlamentară susținută, moțiuni, sesizări la Curtea Constituțională, amendamente și luări de poziții tranșante față de deciziile și efectele catastrofale ale măsurilor luate de către guvernarea PSD-ALDE, că este adevăratul partid de opoziție! Organizatia noastra se afla in plina reformare si schimbare a modului in care se face politica. Avem nevoie de oameni credibili, cu notorietate, cu putere si drag de munca si cel mai important, care sa reprezinte interesele comunitatii din care fac parte. PNL face opozitie, incomoda pe alocuri,  PNL deranjeaza si nu cedeaza!” Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU