18 [AUG 14] POLITIC Buzau
Luni, 18 august 2014

PMP Buzău o susţine pe Elena Udrea pentru Cotroceni

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1075 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Organizaţia PMP Buzău o vrea pe Elena Udrea în cursa pentru Cotroceni. Liderul Partidului Mişcarea Populară Buzău, Cristian Nicu, este convins că Elena Udrea este mai potrivită decât Cristian Diaconescu pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă.


În şedinţa Colegiului Director a partidului în care va fi luată în calcul schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, organizaţia buzoiană va susţine candidatura Elenei Udrea. De altfel, încă din luna martie, liderul PMP Buzău, Cristian Nicu, a anunţat că organizaţia pe care o conduce o va susţine pe Udrea în cursa pentru ocuparea funcţiei de şef al statului considerând că are profilul candidatului care poate atrage cel mai mare număr de voturi, Cristian Nicu este de părere că liderul PMP poate atrage şi numeroase voturi din partea simpatizanţilor PDL, partid din care a făcut parte, dar şi ai lui Traian Băsescu.


În cursul zilei de luni, candidatul Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, a anunţat că renuţă să mai fie candidatul PMP şi va intra în cursa pentru Cotroceni, ca independent.
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Diana Stefan
18 august 2014
Alcoolicii de la pmp sustin E.U. . asta ar fi trebuit sa fie titlu.
Florina
19 august 2014
In viata mea nu as vota un asemenea partid cu asa lideri ca si la Buzau, astia sunt scurge sticle.
andrei
20 august 2014
au mai ramas niste betivi nea petrache seful lor


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU