06 [MAR 18] POLITIC Buzau
Marţi, 06 martie 2018

Pesediștii buzoieni, tandem cu Marian Oprișan

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
3 voturi 2176 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a făcut anunțul final referitor la candidaturile de la Congresul Extraordinar de duminică: 
”Cu privire la unele informații apărute în mass-media în ultimele zile, doresc să precizez că nu am intenționat și în consecință nu voi candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Mă onorează susținerea și aprecierea colegilor mei din partid, dar consider că în acest moment activitatea mea trebuie să se concentreze atât pe organizația PSD Buzău cât și pe ceea ce am de făcut în Parlament.
Îl voi susține la Congres pe Marian Oprișan pentru o funcție de vicepreședinte pentru regiunea sud-est. Voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!”

Surse din organizațația județeană susțin că nici alţi pesedişti buzoieni nu vor candida pentru un post de conducere în viitoarea arhitectură de conducere a PSD. Formațiunea a dat startul înscrierilor pentru funcțiile de vicepreședinți ai partidului, după ședința de luni a Comitetului Executiv Național. Până joi, orice social democrat care se încadreză în regulile impuse de partid se poate înscrie să participe la bătălia ce se va da sîmbătă, atunci cînd este programat Congresul Extraordinar al PSD. Fiecare regiune va avea câte doi vicepreședinți -  un bărbat și o femeie - astfel că vor fi în total opt bărbați și opt femei pe posturile de vicepreședinți.  Din aceeași regiune cu Buzăul mai fac parte județele Vrancea, Tulcea, Galați, Constanța. Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU