02 [MAR 13] POLITIC Buzau
Sâmbătă, 02 martie 2013

Nicu Cristian, secretar general la PDL

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
6 voturi 1658 vizualizari 2 comentarii danraspopa@sansanews.ro

Avocatul Nicu Cristian s-a întors în PDL.

După trei ani de 'pelerinaj' pe la UNPR şi PNL, avocatul Nicu Cristian revine în formaţiunea condusă la Buzău de către Cezar Preda.

Sâmbătă, şeful filialei locale a democrat liberalilor l-a prezentat membrilor Biroului Permanent Judeţean al partidului pe fostul subprefect al Buzăului din perioada guvernului 'Boc 1'.

Mai mult, Preda a recomandat respectivului for de conducere al PDL Buzău să îi încredinţeze lui Nicu Cristian postul de secretar general al organizaţiei pentru deosebitul merit de se reîntoarce în partid, tocmai acum când PDL se află în Opoziţie.

Nicu Cristian a părăsit PDL Buzău în anul 2010, după ce, prin restructurare, a pierdut postul de suprefect al judeţului.

De atunci, şi-a încercat norocul la UNPR şi la PNL.

Pentru că nu a prins niciun loc călduţ în administraţie sau politică, Nicu Cristian s-a întors la PDL.

Avocatul a mai candidat pentru fotoliul de secretar general al PDL Buzău, pe care acum Cezar Preda i-l oferă hors concours, şi în anul 2010.

Atunci, Nicu Cristian a pierdut competiţia cu Liviu Mocanu, un protejat de-al lui Preda de la acea vreme.

Interesant este că avocatul revine în mijlocul democrat liberalilor după aproape trei ani în care l-a dezavuat pe Cezar Preda pe unde a apucat pentru felul în care l-a tratat în perioada în care a fost membru al PDL.

În 2008, Cezar Preda îl acuza pe Nicu Cristian, candidat la Senat din partea PDL,  de înaltă trădare în alegerile parlamentare şi de înţelegeri oculte cu PSD şi PNL.

Reîncadrarea lui Nicu Cristian în PDL Buzău pe mâna lui Cezar Preda trădează intenţiile fostului actual şef al organizaţiei de a reîntregi o echipă loială conducerii filialei.

Reînregimentarea lui Cristian anticipează şi alte reveniri surpriză în PDL Buzău orchestrate de Cezar Preda, apropiat al lui Vasile Blaga, în perspectiva apropiatului scrutin pentru preşedinţia Partidului Democrat Liberal, care va avea loc peste trei săptămâni.


Etichete: avocat |  Cristian |  general |  PDL |  secretar |  Nicu
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 1   4

Comentarii

trandafir
03 martie 2013
Bravo,Cezar Preda! Bravo,Pdl Buzău! Bravo, Nicu Cristian! Suntem sufocati de acest USL local, capusa pe banii statului! Bagiu la CJ Buzău si Boscodeala la Primăria MUnicipiului Buzău. Sa fie cu noroc !
preda
03 martie 2013
politica este o femeie de moravuri uşoare ...n are prieteni veşnici şi duşmani eterni .


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU