01 [DEC 13] POLITIC Buzau
Duminică, 01 decembrie 2013

Nicu Cristian, la Controceni

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
6 voturi 1628 vizualizari 13 comentarii radudragut@sansanews.ro

Liderul interimar al Partidului Mișcarea Populară, filiala Buzău, Cristian Nicu, va participa, în această seară, la dineul oferit de către șeful statului cu ocazia Zilei Naționale a României.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cotroceni, începând cu ora 18.

Potrivit unor surse din PMP, Cristian Nicu și alți lideri zonali ai Partidului Mișcarea Populară urmează să discute cu președintele Traian Băsescu, imediat după dineu, și chestiuni politice.

Tema acestor dezbateri vizează modul în care PMP se organizează în teritoriu.


Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 3   0

Comentarii

madalina
01 decembrie 2013
cezar preda unde s-a dus?la vernesti unde sa se duca ,cu lustra cu tot.
Cinderella
01 decembrie 2013
"Potrivit unor surse din PMP"..... :)) ce tare, sursa este direct Nicu Cristian iar partidul este de fapt Fundație! :)))))
avram iancu
01 decembrie 2013
Informatia este de la Basescu, nu de la Nicu. Tot Basescu mai zice ca daca Preda ramane la pdl, pmp nu intra in polul de dreapta, la buzau. Asa, ca fundatie...
Mateescu Diana
01 decembrie 2013
Miscarea Populara a fost singurul partid care mi-a placut astazi la depunerea de coroane de ziua nationala.. Cei din fata erau tineri si asta mi-a placut mult. In rest aceleasi fete de care ne-am saturat.
costel
01 decembrie 2013
Va pierdeti din cititori promovand zi de zi acest betivan. Eu unul, de azi renunt sa mai citesc Sansa si sansanews, scarbit fiind sa-l vad zilnic pe nicu cristian.
Georgiana
01 decembrie 2013
Nu-l primeste base asa plin de matreata pe costum.
MARIAN
01 decembrie 2013
ACEST BAIAT TANAR IMPREUNA CU CIPRIAN ENE VOR REFORMA CLASA POLITICA BUZOIANA
Matilda
01 decembrie 2013
Ii decontează Basescu transportul??? S-a dus limbricul la capitală!! Hemoroizii adiacenți sunt la hibernat pana revine limbricul cu noutăți!
CARJANCA
01 decembrie 2013
CRISTI IARTANE CA AM FOST JAVRE CU TINE ,IARTAL SI PE PREDA CA ATAT IL DUCE MINTEA E INDRAGOSTIT DEO BLONDA
JB - adica whisky( ptr necunoscatori!)
02 decembrie 2013
Cristi, iarta-ma si pe mine, ca sunt un idiot patentat care nu stiu sa scriu absolut deloc! Ai măcelărit gramatica limbii romane! :))))
MONIQ
05 decembrie 2013
Care-i blonda, tineret sau consiliera? Nu mergea la brat cu muierea razgandacului? A facut curatenie janeta, pana a ramas doar cu muraturile si asa zisele fete bune. A, sau e vorba de blonda Chira care, mare specialista la pacanele, posteaza de zor comentarii de toata jalea! CEZI, LASA-NE!!!
PDL/IST CU ACTE
02 decembrie 2013
Cat sufera PDL/UL de aceasta mutare se vede din rautatile pe care le posteaza la comentarii!!! Oameni buni asta cu betivanii e data de Cezarica caruia nu-i vine sa creada cum si-o ia. Nici nu stie de unde il va mai lovi. Dar urmeaza LOVITURA FATALA!!!!,,Echipa" Raul, Eiza si Tzutzu-Carjanca incearca diversiuni!!! Nu le iese sunt penibili!!! Cezarica e pe craca si il costa pe zgarcoman sute de miare sa mai ramana pe functii!!!
victorita
03 decembrie 2013
PREDA E MACHIAVELIC PDL A FOST JUCARIA LUI SA IMBOGATIT PESTE MASURA ESTE UN ORDINAR ,NICU CRISTIAN IA DAT CLASA


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU