12h 19' POLITIC Buzau
Joi, 21 noiembrie 2013

Nicoleta tulbură apele în PC Buzău

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
2 voturi 2647 vizualizari 9 comentarii radudragut@sansanews.ro
UPDATE [12:19] 22 NOV 2013 ›
O amînare de ultimã orã…

O ştire de ultimã orã ne aratã cã alegerile care ar fi trebuit sã aibã loc sîmbãtã la P.C. Buzãu au fost amînate. Mandatul de interimat al deputatului Gheorghe Coman - "Gigioacã" a expirat deja, dar scandalul din filiala buzoianã a conservatorilor a fãcut ca Bucureştii sã decidã sã amîne scrutinul. De aceea demisionarii, în frunte cu şeful de la organizaţia municipalã, preşedintele Ion Mircea, se mai gîndesc dacã revin ori nu asupra demisiei.15 membri ai Biroului Executiv Municipal al Partidului Conservator Buzău au demisionat.

Printre aceştia se află liderul organizaţiei municipale, Mircea Ion, preşedintele executiv, Emil Huchiu, prim vicepreşedintele, Iulian David, şi secretarul general, Ruxandra Eremia.

Demisionarii o acuză pe Nicoleta Tudor, secretar general al filialei judeţene a PC, că îl manipulează în interes personal pe şeful interimar al organizaţiei, Gheorghe Coman.

Cei 15 mai sunt nemulţumiţi şi de modul în care s-a constituit delegaţia PC Buzău care a participat recent la Consiliul Naţional al Partidului Conservator

'Având în vedere manipularea prin neinformare şi dezinformare desfăşurată în cadrul Filialei PC Buzău de către Tudor Nicoleta - fost consilier municipal din partea PDL Buzau, căreia i-a fost retras sprijinul politic de către deputatul PDL Cezar Preda, în luna mai 2013, membru PC, Filiala Buzău însărcinată/împuternicită/delegată de dl. preşedinte interimar al Filialei PC Buzău, deputat Coman Gheorghe, să conduca Filiala PC Buzău - , până pe 20 noiembrie 2013, şi-au depus demisiile în scris, la sediul PC Filiala Buzău, un număr de 15 membri, din totalul de 21 de membri ai Biroului Executiv Municipal al PC Filiala Buzău care au făcut parte din Biroul Executiv Municipal al PC Filiala Buzău, membri PC aleşi statutar, prin vot democratic, la Conferinţa Municipală pentru alegerea Biroului Executiv Municipal al PC Buzău, desfăşurată la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, în data de 20 octombrie 2013, Conferinţă la care au participat peste 350 de membri PC şi invitaţi.

Îi sugerăm d-lui deputat Coman Gheorghe să renunţe la <ajutorul> Nicoletei Tudor şi să ia în calcul că PC, la Buzău, nu va obţine 5 % la alegerile europarlamentare, dacă va fi condus în continuare de Tudor Nicoleta.

Mesajul preşedintelui PC Daniel Constantin, la Consiliul Naţional al PC, desfăşurat la Palatul Parlamentului, sâmbată 16 noiembrie 2013 - respectiv <Partidul Conservator îşi asumă public ideea ca preşedinţii de filială care nu vor obţine la nivel judeţean un scor mai mare de 5 % vor fi înlocuiţi.

Principiul care se aplică în contextul alegerilor europarlamentare este autoritate totală, răspundere totală> - a fost destul de clar.

Concluzia noastră: dl. deputat Coman Gheorghe va fi preşedinte al PC Filiala Buzău doar până în luna mai 2014, când va trebui să îşi prezinte demisia din funcţia de preşedinte al PC Filiala Buzău.

Acest lucru se va întâmpla cu siguranţă dacă nu va renunţa la <consilierul>  Tudor Nicoleta'.


Reacţia conducerii PC Buzău în legătură cu nemulţumirile demisionarilor din Biroul Executiv Municipal apare într-un comunicat de presă.


Comunicat de presă PC Buzău

Partidul conservator Buzău vă aduce la cunoştinţă următoarele:

Singura comunicare oficială a PC Buzău se face printr-un singur mod, şi anume E-mailul oficial prezent, de către persoane competente, desemnate special de către conducerea filialei pentru acest lucru.

Orice altă cale de comunicare cu însemnele şi în numele PC Buzău este neavenită şi, pe cale de consecinţă, cu iz penal.

În legătură cu afirmaţiile făcute de ex-preşedintele organizaţiei municipale, domnul Ion Mircea, vă comunicăm că domnia sa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte nu şi din partid, urmând ca printr-o evaluare urgentă să se ia măsurile de disciplină prevăzute de Statut în asemenea cazuri, care pot merge până la excluderea din rândul membrilor de partid.

Domnia sa trebuie să înţeleagă că în orice formaţiune politică există şi responsabilităţi, nu numai drepturi, şi orice funcţie deţinută trebuie să implice persoana respectivă total, nu numai la nivel de vorbe.

De asemenea, orice lămurire oficială suplimenatră legată de aceste două puncte expuse mai sus pot fi luate direct de la sediul PC Buzău şi nu prin alte mijloace sau de la persoane neavenite.

Partidul Conservator Buzău

 


Etichete: comunicat |  pc buzau
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

CIU-CIU
21 noiembrie 2013
Nicoletoo, curva de om ai fost , curva de om ramai!!!!!!!!! te pup, pa pa :)))))))))))
Filip
22 noiembrie 2013
Nicoleta a căzut la mijlocul unor interese. Este o fata extraordinara, muncitoare si corecta.Pt. Nicoleta am tot respectul. Un fost coleg de partid.
costel
23 noiembrie 2013
de la care partid DE la PDL SAU PC ,STII TU CA O DA AFARA?orasul e mic toata lumea stie de toata lumea esti prieten deal ei sau esti tu nicoeto.........
no name
26 noiembrie 2013
dupa cum scrii esti G.V. , nu?
violeta
22 noiembrie 2013
astai mare panarama de femeie ,nu vedeti ce privire de vipera are ,cum o fi reusit sa-i castige incredera lui MARY nevasta lu gigioaca ,este mincinoasa ,diversionista ,malefica ,fara frica de dumnezeu ,PREDA a stiut de ce a dat-o afara pe tradatoare ,....POPESCU ISI FACE JOCURILE PRIN INDIVIDA ,in curand totul se va sfarsi.,,.....voi revenii,
gicaJ
24 noiembrie 2013
NICOLETO de ce forbesti tot timpul la telefon si iesi afara din sediul partidului ,..TE fereai cumva de mircea ,sau de Cati ,,colega ta buna\'\',la fel faceai si la PDL pana teau prins baietii ,SARLATANO
No/name
24 noiembrie 2013
Vorbiti toti sa va aflati in treaba. Cand s-au intamplat lucrurile in pc, nicoleta era in strainatate, cu bilet facut cadou de agentia happy tour. s-au inteles de mult, ea sa plece la pmp, mircea sa ramana la pc mare sef. constantinescu a platit-o dintotdeauna, iar razbunarea nicoletei pentru preda si familia a fost sa il ia de de la pdl pe vlad si pe mos petrache. doar ea putea sa reuseasca, sunt buni prieteni.asa si-a platit datoria fata de preda, care, zice ca i-a schimbat yala. pe camerele de supraveghere din sediul pdl se vede CLAR cine a facut-o. restul sunt povesti. Nicoleta e acum la pmp alaturi de cei din pdl, pentru ca gigioaca nu a reusit sa ii dea servici, fata nu mai poate si nu mai vrea sa astepte. s-a vazut clar ca a deranjat multa lume cu aceasta campanie impotriva ei, sa o faca sa renunte si sa ramana deputatul auto cu buza umflata!
LARISA
24 noiembrie 2013
asta ajunge pe centura politici ,un fel de curva de centura,
ioana
24 noiembrie 2013
NICU CRISTIAN nu primeste scursuri sau curve in acest grup de initiativa al PMP


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU