13 [MAI 15] POLITIC Buzau
Miercuri, 13 mai 2015

Mînios, Vlase îi scrie lui Tăriceanu

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1068 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Recent îndepărtat de la conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Liberal Reformator, al fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, Gheorghe Vlase a simţit nevoia să îşi exprime indignarea faţă de „modul în care a fost decapitată filiala Buzău, de preşedinte şi biroul său”.

 Vlase a transmis mesajul, ţintit către Tăriceanu, prin intermediul unei scrisori lungi, redactată în numele membrilor Biroului Permanent Judeţean şi a celor „peste 500 de membri”. În conţinutul misivei, se face referire, fără a da nume însă, la „un grup de profitori”, care nu au făcut mai nimic pentru dezvoltarea filialei, de luni bune, şi care s-au ţinut de reclamaţii şi petiţii, în care transmiteau doar minciuni. Numindu-i „şarlatani” pe aceştia semnatarii scrisorii arată că filiala a fost funcţională înainte de schimările de la nivelul conducerii şi cu rezultate bune, confirmate de rapoartele pe comunicare. În protestul scris se mai arată că „ înlocuirea preşedintelui filialei, Gheorghe Vlase şi a biroului este considerată total nestatutară, pentru că nu s-a făcut în urma unei analize privind realizările”, iar preşedintelui înlocuit nu i s-au permis să se apere şi să dea explicaţii în faţa organelor centrale de conducere ale partidului.
În consecinţă, membrii biroului demis şi cei 500 de membri, se arată în scrisoare, doresc să-şi reabiliteze imaginea folosind toate mijloacele statutare şi chiar apelînd la Justiţie.Etichete: Mînios |  scrie |  Tăriceanu |  Vlase
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU