20h 15' POLITIC Buzau
Vineri, 30 martie 2018

Liderul P.N.L. Nehoiu a demisionat şi trece la alt partid

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 3264 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [20:15] 30 MAR 2018 › Liderii PMP Buzau sustin ca aproape intraga organizatie PNL din Nehoiu a trecut la PMP.Intr-n comunicat de presa semanat de senatorul Dorin Badulescu si deputatul Adrian Mocanu ,seful organizatiei judetene a popularilor,se arata ca ,,Începând cu data de astăzi, 30.03.2018, Organizația PNL Nehoiu în frunte cu președintele și consilierul orășenesc, domnul Radu Bularcă, a trecut la PMP Buzău.  17 din cei 20 de membri ai biroului executiv orășenesc și 120 de membri de partid au decis să dea curs invitației noastre de a unifica dreapta într-o singură forță care să acționeze pentru binele cetățenilor.
    Noi luptăm pentru obiective cu adevărat importante, proiecte în jurul cărora avem siguranța că ni se vor alătura mai mulți colegi de dreapta. Unul dintre ele este revenirea la alegerea primarilor în două tururi, întrucât acest lucru conferă legitimitate actului de guvernare locală.
PMP este singurul partid care face opoziție față de actuala guvernare și care are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Este momentul în care trebuie să arătăm că politica este altfel și îi așteptăm lângă noi și pe ceilalți colegi care vor să se alăture acestui demers!
Preşedintele organizaţiei orăşeneşti a P.N.L. Nehoiu, Radu Bularcă, şi-a dat demisia şi trece la P.M.P. Informaţia a fost confirmată, în parte, de liderul liberal buzoian, deputatul Cristi Romanescu, care a declarat pentru sansanews.ro că între el şi Bularcă erau discuţii purtate de cîteva luni în care nehoianul spunea că n-ar mai vrea să conducă filiala P.N.L. de la Nehoiu, însă, nu ştie dacă demisionarul va trece la P.M.P. Surse din P.M.P. au confirmat, la rîndul lor, că, întradevăr, Bularcă a demisionat din P.N.L. şi va face adeziune la P.M.P., alături de alţi liberali. Aceleaşi surse P.M.P.-iste au relatat că Raul Bulracă va prelua cu maximă probabilitate şi va deveni preşedinte al popularilor nehoieni. Contactat telefonic de reporterii sansanews.ro, Radu Bularcă a transmis că "nu dă relaţii prin telefon", iar convorbirea s-a încheiat scurt.

În aceste condiţii, Radu Bularcă va pierde şi mandatul de consilier orăşenesc, deoarece P.N.L. îi va ridica sprijinul politic. Cît îi priveşte pe cei de la P.N.L. Nehoiu, problema o reprezintă găsirea unui preşedinte interimar, operaţiune care va trebui să fie gestionată de deputatul Romanescu.
PS Informatii de ultima ora arata ca vicepresedintele de la PNL Nehoiu si sef al organizatiei de tineret locale Tudor Alexandru il urmeaza ,si el, pe Bularca la PMP.Pe de alta parte actualul sef al PMP Nehoiu ,fostul primar PNT-CD si apoi PSD Alexandru Corcodel va fi demisionat de la conducerea organizatiei orasenesti PMP-iste  iar locul sau va fi luat de Radu Bularca.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Gogu
31 martie 2018
Asta se intampla cu Sebastian Romanescu la conducerea PNL Buzau. Ce pot sa faca niste membri de partid impotriva PSD cand insasi seful lor este PSD-ist sub acoperire. Cred ca si cu Mocanu junior la conducerea PNL, partidul obtinea scor mai bun si avea acum o pozitie mai buna in opizitia buzoiana. Dar asta este, daca asa au dorit “astrele psd-iste” la Buzau, nu ai cum sa te pui cu Sebastian. Ai comentat, esti pe lista de persoane nongrata din partid.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU