24 [APR 16] POLITIC Buzau
Duminică, 24 aprilie 2016

Liberalii şi-au lansat candidaţii pe muzica trupei AC/DC

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1602 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro


Partidul Naţional Liberal şi-a lansat astăzi candidaţii pentru primăriile din judeţ. La evenimentul care a fost organizat la Cinematograful Dacia au participat liberali din judeţ, iar de la Centru a fost prezent prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu. 

Co-preşedintele PNL Alina Ghorghiu, aşteptată, la lansarea de la Buzău nu a fost prezentă, invocînd „motive obiective”, dar s-a adresat participanţilor prin intermediul unui mesaj filmat, ce a rulat pe ecranul cinematografului. Pe acelaşi ecran, a rulat timp de o oră, cît a durat întîlnirea liberalilor, un film de campanie, în care apărea în diferite ipostaze Ovidiu Anghel, liderul PNL Buzău şi candidat al primăria municipiului reşedinţă de judeţ, precum şi fiecare dinttre candidaţii pentru comune. 

După discursul Alinei Gorghiu, au luat cuvîntul, reprezentantul Bucureştiului, Teodor Atanasiu, candidaţii la Primăria municipiului Buzău şi a Consiliului Judeţean, Ovidiu Anghel, respectiv Ioan Caton Mateeşescu,  liderul Tineretului Liberal de la Buzău, Liviu Barbu şi candidatul pentru fotoliul de primar al Rîmnicului Ionuţ Iuga. 

Discursurile au fost în general, obişnuite unor astfel de momente, cu mesaj mobilizator pentru liberalii prezenţi în număr mare în sala cinematografului Dacia, atacuri la adresa principalilor adversari politici din Partidul Social Democrat, dar şi mesaje ţintite către anumiţi membri ai PNL. În acelaşi timp, au fost remarcaţi primarii care au rezistat încercărilor de înregimentare în PSD.  

„Dacă 6 primari au rămas alături de PNL, nu acelaşi lucru pot să-l spun despre parlamentarii PNL. Din cei care au plecat la drum în 2012, doar unul mai este prezent alături de noi. Motivele care au dus la această situaţie sînt diferite, dar să te baţi cu pumnul în piept că sprijini organizaţia, iar pe panourile publicitare pe care le deţii să troneze candidatul PSD, mi se pare de neconceput”, a spus Ioan Caton Mateeşescu. 

Ovidiu Anghel a ţinut însă, să trimită săgeţi către Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău. Anghel a zis că pesediştilor ar trebui să li se retragă cetăţenia buzoiană precum lui Omar Hayssam cetăţenia română, pentru felul în care au gestionat oraşul. Într-o postare pe facebook, Ciolacu a răspuns cîteva ore mai tîrziu: 

"Ovidiu Anghel a spus astăzi niște lucruri urâte despre mine. Pentru că intrăm în Săptămâna Mare, când gândurile noastre trebuie să se îndrepte către iertare și smerenie, vreau să-i răspund fostului meu coleg de partid și să-i spun că-i mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-a dat de atâtea ori în campaniile PSD și îmi pare rău că nu pot fi și eu alături de el acum, când a ales să fie candidatul unui alt partid.

În încheiere, fiecare candidat pentru primăriile oraşelor şi comunelor din judeţ a fost nominalizat şi prezentat celor prezenţi la eveniment, pe muzica trupei AC/DC. 


Etichete: candidaţii |  lansat |  Liberalii |  muzica |  trupei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU