10 [APR 13] POLITIC Buzau
Miercuri, 10 aprilie 2013

La Pogoanele, nicio dizolvare!

alte articole de
0 voturi 1394 vizualizari 0 comentarii

Consiliul Local al oraşului Pogoanele nu se dizolvă. Aşa au decis magistraţii Tribunalului Buzău astăzi când au respins cererea de dizolvare a miniparlamentului local. La Pogoanele, Consiliul nu a funcţionat nicio clipă după ce a fost ales, în vara anului trecut. Disputele au plecat de la postul de viceprimar şi au grupat în două tabere forţele politice din miniparlamentul local.

Nici vorbă de dizolvare, Consiliul Local Pogoanele rămâne în formula în care a fost ales anul trecut în vară. În ciuda blocajului administrativ instalat imediat după alegeri, judecătorii au considerat că nu există motive de dizolvare a consiliului. Solicitarea fusese adresată de primarul localităţii încă din noiembrie anul trecut. O vreme procesul a fost suspendat, iar când s-a reluat, judecătorii au decis să respingă solicitarea de dizolvare. Soluţia a fost pronunţată ieri şi nu le dă drept aleşilor de a merge mai departe cu judecata.

În aceste condiţii, aleşii din miniparlamentul oraşului Pogoanele nu au decât să convieţuiască, deşi sunt într-o dispută continuă. Nemulţumirile au plecat de la postul de viceprimar ocupat de un ales PPDD. Liberalii şi restul consilierilor PP DD vor să-l schimbe pe actualul viceprimar, în timp ce social-democraţii şi cel vizat s-au grupat într-o tabără adversă. Din acest motiv, în administraţia oraşului Pogoanele s-a instaurat un blocaj imposibil de depăşit de luni de zile.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU