20h 33' POLITIC Buzau
Sâmbătă, 21 decembrie 2013

Grapini îl cunoaşte foarte bine pe deputatul şpăgar, Coman Gigioacă GALERIE FOTO

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
17 voturi 6562 vizualizari 12 comentarii radudragut@sansanews.ro
UPDATE [20:33] 24 DEC 2013 › La rândul său, ministrul delegat pentru IMM-uri și Turism, Maria Grapini, a avut o răbufnire nervoasă, luni seară, atunci când a fost pusă din nou de jurnaliști în față fotografiilor în care apare alături de deputatul şpăgar Gheorghe Coman, pe care aceasta a spus că nu îl cunoaște.
 
Într-o intervenție telefonică la o televiziune centrală, Grapini a declarat, la insistențele jurnaliștilor care o întrebau de ce a spus că nu îl cunoaște pe deputatul şpăgar: 'Da, domnule, m-am și culcat cu el, dacă ziceți'.

Ulterior, această a încercat să se apere, spunând că în poze stătea cu spatele la Coman, drept dovadă a faptului că nu îl cunoaște.
 
Grapini spune că nu-l cunoaște pe deputatul şpăgar, dar are poze cu el
 
'Este absolut penibil. Încă o dată v-am mai explicat. Vă spun același lucru, eu sunt invitată, am fost în 40 de județe anul acesta, eu nu mă ocup de probleme organizatorice și de primiri în partid. Există alte persoane. Nu spuneți că mint, că nu mint. Realmente, eu nu am schimbat măcar două vorbe cu acest om. Habar n-am cine era domnul. L-am văzut de câteva ori în Parlament, am fost și la Vrancea. (...)
Pentru toată lumea, dacă verificați data la care am fost eu la Focșani și eu mă duc în mare viteză între două întâlniri din astea că să ajung și la minister, erau doar două săptămâni de când venise acest domn. Nu l-am cunoscut la față, n-am știut cine e, l-am întrebat pe liderul de la Focșani cine este acest domn. Mi-a zis că este noul nostru coleg parlamentar. Eu vreau să va întreb ar fi trebuit să îi spun 'tu ești ciumat, ești parlamentar de Buzău, nu vii în poză?', a declarat Maria Grapini.Numele ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, apare în referatul întocmit de DNA prin care se cere arestarea preventivă a deputatului Gheorghe Coman.

Aceasta neagă vehement că l-ar cunoaşte pe alesul buzoian, punctând în toate apariţiile sale publice din ultima vreme că nu l-a văzut niciodată pe Coman.

Pe pagina de facebook a TDL Buzău apare însă o fotografie în care Coman 'Gigioacă' se află în compania doamnei Grapini, undeva pe un traseu turistic din judeţul Buzău. Alături de cei doi se mai află şi un alt PC-ist, este vorba de Ionel CelMare, vicepreşedinte al CJ Vrancea şi om de casă al baronului Marian Oprişan.

Mai mult, pe aceeaşi reţea de socializare este postată şi o fotografie în care ministrul IMM-urilor, Mariana Grapini,  este surprinsă într-o ipostază prietenoasă şi destinsă alături de 'Gigioacă', Nicoleta Tudor, Diana Vintilă şi alţi membri ai PC, la 'o masă tovărăşească' dintr-un restaurant din Buzău.

În cadrul respectiv apare şi soţia deputatului buzoian, doamna Maria Coman, prima din dreapta Mariei Grapini.

Gurile rele susţin că este vorba chiar de 'chermeza politică' pentru care Gheorghe Coman îi solicita susţinerea fianaciară directorului adjunct de la DSV, Ciprian Botezatu.

Mai circulă în mediul virtual şi o a treia 'poză de grup conservator', realizată probabil în zona unei cabane din judeţul Buzău, în care Grapini apare, de asemenea, în preajma familiei deputatului şpăgar Gheorghe Coman.

Ministrul IMM-urilor susţine că nu îl cunoaşte pe Coman şi că nu a vizitat niciodată judeţul Buzău în contextul descris în stenogramele DNA.


Etichete: Buză |  Coman |  IMM |  PC |  TDL |  Grapini
Voteaza articolul: bun: 17  |  slab: 0   17

Comentarii

albert
21 decembrie 2013
asta da stire nationala daca si ministrul mediului minte ,plecam cu toti din tara
daneseanu
21 decembrie 2013
Nu-l cunoaste pe gigioaca il cunoaste pe gigel . Poza este facuta pe alte meleaguri dar nu are importanta , respirau acelasi ,,ozon".
TDL Buzau
21 decembrie 2013
Grapini la masa cu Gigioaca. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581050001974218&set=a.296840750395146.69298.283501565062398&type=1&theater
macovei
22 decembrie 2013
MINCINOSII . DEMISIA DOAMNA GRAFINII .CATI OR MAI FI DE ALDE GIGIOACA IN PARLAMENTUL ROMANIEI .ne ducem de rapa,fratilor
ileana
22 decembrie 2013
politica e ca femeia ,te ridica ,te coboara dar si te omoara
nedelcu
22 decembrie 2013
a avut dreptate raspopa in tok soul lui ca este razboi pe institutiile din agricultura inclusiv apia ,DE 6 LUNI TOT SEMNALEAZA IN STILUL LUI DE COMEDIE CE SE INTAMPLA ACOLO ,SI iata a avut dreptate suta la suta DANE NUI IERTA DELOC LUMEA TE URMARESTE TINEO TOT ASA
Gigel
22 decembrie 2013
Dupa cum arata peisajul... Poza este facuta la Cascada Putnei din Vrancea... Iar personajul din stanga este nimeni altul decat Celmare, vicepresedinte CJ Vrancea, un apropiat al lui Oprisan.
victorita
22 decembrie 2013
AMANDOI SUNT MINCINOSII ,UNUL CA TAIAT PORCUL LA TARA,GRAFINI CA NU LA VAZUT IN VIATA EI,,,PINOCHIO E MIC COPIL PE LANGA ASTIA ,,,POVESTEA CU PINOCHIO TREBUIE RESCRISA
ionica
22 decembrie 2013
fotografiile sunt facute in vrancea, in urma unei sindrofii facute de presedintele pc vrancea celmare cu invitati de seama de la centru inclusiv ministresa, asta e tot un fel de gigioaca de buzau, un cersetor de bani pentru partid.
buzoianu
22 decembrie 2013
nu este nicio diferenta intre acest grup organizat de politicieni din buzau care strang bani pt partid si MAFIE. ROMANIA ADEVENIT TARA SUD AMERICANA ,O SA NE MAI REVENIM VREODATA CU ASEMENEA GANGSTERI ,PT CA ASTIA NU SUNT OAMENI CARE LUCREAZA PT POPOR
actiune
23 decembrie 2013
rusine doamna Grapini....rusine..
albert
25 decembrie 2013
fratele lui gigioaca a spus intrun cerc restrans de prieteni dupa ce a iesit deputat citat ''daca si fratemiu a iesit deputat se duce dracu tara de rapa ''


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU