BREAKING NEWS Buzau
11h 15' POLITIC Buzau
Joi, 25 februarie 2016

Exclusiv! Fostul senator PSD, Constantin Toma, îşi va anunţa, curînd, candidatura pentru Primăria Buzău (Declaraţii)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 2848 vizualizari 8 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:15] 25 FEB 2016 ›
Constantin Toma confirmă şi el discuţiile cu conducerea filialei buzoiene a PSD pentru o candidatură la Palatul Comunal pe lista de partid ca membru al social-democraţilor:  
"Da, confirm discuţiile avute cu dl. preşedinte al PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Sînt alături de domina-sa în a crea o echipă competitivă, nu atît pentru alegeri, cît, mai ales după aceea, pentru că într-adevăr trebuie schimbat ceva, mai ales în mediul economic în oraşul nostru şi de ce nu, în judeţul nostru, căci municipiul Buzău, mergînd, este un motor pentru judeţ. Aşa că: Doamne ajută! Sînt în echipă cu Marcel Ciolacu pentru a încerca să schimbăm ceva la Buzău. Discuţiile noastre cu dl. Ciolacu sînt în sensul de a fi alături de partid, împreună cu partidul, ca membru PSD, pentru candidatura mea, deci candidat PSD pentru Primăria Buzău."


UPDATE [10:37] 25 FEB 2016 ›

Preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a confirmat pentru sansanews.ro, discuţiile avansate cu Constantin Toma pentru candidatura acestuia la Palatul Comunal. Ciolacu afirmă că săptămîna viitoare, propunerea de candidatură a lui Constantin Toma va fi supusă discuţiilor şi aprobărilor în forurile decizionale locale şi centrale ale partidului. 

„Schimbarea modului în care PSD Buzău face politică reprezintă o prioritate pentru mine. Prin urmare şi deschiderea partidului şi respectarea criteriilor de integritate şi competenţa în administraţie. Dl. Constantin Toma are toată susţinerea mea din calitatea de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău să devină viitorul primar al Buzăului. Este persoana potrivită pentru această funcţie. Am avut cu domnia sa această discuţie şi a fost de acord să înainteze această propunere partidului, atît la nivel local cît şi central. Respect statutul partidului şi democraţia, ca atare, săptămîna viitoare, convoc Comitetul Executiv al Organizaţiei municipale PSD Buzău. Împreună cu colegii mei vom hotărî cine trebuie să fie candidatul nostru. Rostul meu ca preşedinte este să adun pe toată lumea într-o echipă de bună credinţă şi hotărîtă să reprezinte buzoienii în Consiliul Municipal”, a declarat Ciolacu.
Fostul senator PSD, Constantin Toma, îşi va anunţa candidatura pentru Primăria Buzău. În acest moment, nu este foarte clar dacă Toma va fi candidatul Partidului Social Democrat al cărui membru este, sau va alege o variantă proprie de candidatură independentă cu susţinerea unei imagini de tehnocrat cu care să intre în lupta pentru Palatul Comunal, după cum susţin surse din apropierea acestuia. Aceleaşi surse spun că dilema se va lămuri în cîteva zile printr-un anunţ oficial de lansare a candidaturii, răstimp în care, în laboratoarele politice se pregăteşte, intens, evenimentul. De remarcat că, în ultimele luni, Constantin Toma şi-a făcut din ce în ce mai des apariţia la acţiunile la care participau oameni politici semn că se gîndea serios să transmită că doreşte să revină în această lume.

Etichete: anunta |  Buzau |  candidatura |  Constantin |  curind |  Fostu |  pentru |  Primaria |  senator
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 4   -4

Comentarii

Ilie Dinu
25 februarie 2016
Daca un comunist e candidatul PSD Buzau, e dramatic pentru buzoieni. Constantin Toma, fost senator PSDR , a distrus fosta intreprindere Metalurgica. Guvernul Adrian Nastase i-a sters 50 de milioane de euro datorii catre statul roman. Pe ce a pus mana Toma s-a ales praful!
CURAND
25 februarie 2016
CU RÂND? SAU - CURÂND? Mai oameni buni, daca erau baietii astia asa tari nu mai ezitau si se bagau la candidatura in mod SERIOS! C e echipa dle TOMA??? Echipa de fini, nasi, veri, cumetri ai viitorului puscarias Bscodeala? PACAT ca va distrugeti imaginea cu asa echipa!
eueue
25 februarie 2016
vrea sa falimenteze si buzau-ul? nu i-a ajuns falimentarea tuturor firmelor lui.
goguloi
25 februarie 2016
Toma este un oportunist . El va fi marioneta finilor si golanilor din psd neagu,burada ,jercan,tescaru
Daria
26 februarie 2016
E clar !!!!! Viitorul primar va fi PNL-ist. Intre Toma si Ionescu aleg Ionescu, cu toate ca pana acum am votat PSD-ul
CRISTINA
26 februarie 2016
pe toma l as vota doar ca independet ,nu mai votez partide ,,mie scarba de vomit ....au distrus judetul buzau
Metalurgica
26 februarie 2016
Poate ne povesteste dl. Toma cu aceasta ocazie cum a distrus Metalurgica Buzau si cum prin combinatii politice a devenit unul din cei mai bogati buzoieni! Relansarea economica la care face referire... Este relansarea economica a afacerilor lui!
Liviu
28 februarie 2016
Domnule Toma ca tanar al acestui oras va cer sa aveti onoarea de a nu candida, nu meritati aceasta functie !!!!!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU