12h 30' POLITIC Buzau
Sâmbătă, 13 februarie 2016

Exclusiv!PNL a racolat 6 primari(update)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
10 voturi 2957 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [12:30] 14 FEB 2016 › Conducerea organizatiei judetene a PNL Buzau a emis cu putin timp in urma o declaratie de presa care confirma faprul ca s-a batut palma cu mai multi primari de la alte partide pentru a candida pe listele liberale la alegerile locale de la inceputul lunii iunie.Iata ce spune documentul citat:,,De cateva zile, reprezentantii PSD Buzau sunt foarte suparati. Aceasta suparare survine dupa ce joi,11.02.2016, organizatia judeteana PNL  a discutat si practic a decis ca in Buzau, liberalii sa renunte la conducerea bicefala si sa treaca la fel ca alte filiale din tara catre o conducere unica. Este si normal sa fie suparati, pentru ca aceasta masura da dovada maturitatii politice a organizatiei si semnalul ca la Buzau avem un PNL puternic, cu veritabile veleitati de castigator ale viitoarelor alegeri locale.
    Decizia luata este cea care a dat semnalul ca la Buzau, liberalii, au definitivat fuziunea complet si ca exista premisele reale ca in viitoarele alegeri intram cu o unitate de monolit ceea ce arata in mod direct ca un prim pas spre castigarea localelor din 2016 a fost facut.
    Aceasta masura a fost primita bine dovedindu-se un argument decisiv pentru mai multi alesi locali, in cele cateva zile de la luarea acestei masuri, un numar de 6 primari rapiti prin efectele odioasei ordonante “Dragnea” au optat pentru a candida la viitoarele alegeri din partea PNL. Exista deasemenea si mai multi viceprimari care si-au exprimat o optiune similara. Din motive pur strategice, numele celor care au optat astfel vor fi anuntate la momentul oportun tocmai datorita practicilor obisnuite psd-iste de a utiliza metode de tip comunist impotriva unor persoane. Pentru a ilustra metodele dau un singur exemplu, cazul fostului viceprimar al comunei Lopatari, Gherghe Ion, care, exprimandu-se in sensul dorintei de a candida la viitoarele alegeri, a fost exclus imediat din partid.
    In cadrul sedintei Comitetului Judetean Executiv al PNL Buzau am fost singurul care si-a asumat responsabilitatea de a continua proiectul nostru politic din postura de presedinte unic si urmeaza ca intr-o viitoare sedinta a Biroului National al PNL masura de a functiona cu un singur presedinte al filialei sa devina efectiva ca de altfel si nominalizarea presedintelui.,,

Penelistii au demarat o ampla campanie de racolare de noi membri in vederea sporirii sanselor pentru alegerile locale din 5 iunie.In ultimele zile, dupa limpezirea situatiei de la virful organizatiei judetene a PNL si retragerea din functia de copresedinte al filialei buzoiene liberale a deputatului Cezar Preda, o serie lunga de alesi locali se pregatesc sa vina in barca liberala si sa candideze sub culorile PNL, la scrutinul local. Surse din partid au dezvaluit, in exclusivitate pentru www.sansanews.ro, ca nu mai putin de 6 primari din judet au semnat adeziuni la PNL. Aceleasi surse precizeaza ca primarii care au ales sa mearga cu penelistii sunt din rindurile fostului PDL, dar trecuti la PSD in baza Ordonantei,,Dragnea,,. Altii  sunt fosti liberali traditionali deveniti social democrati tot din cauza celebrului act normativ care a permis migrarea alesilor locali si judeteni, fara pierderea mandatului, iar altii sunt pur si simplu pesedisti. Deocamdata, nici conducerea PNL si nici primarii proaspat incartiruiti nu vor sa-si faca publice noile adeziuni de teama de a nu suferi repercusiuni.Sursele noatre mai afirma ca si mai multi viceprimari au facut pasul catre noul PNL si se mai pregatesc si alti alesi locali si judeteni.


Etichete: adeziune |  alegeri |  PNL |  PSD |  primari
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 5   0

Comentarii

vistor
13 februarie 2016
Pnl fara preda explodeaza la buzau, a fost o piatra de moara ,va obtine un scor bun
Preda buzescu
14 februarie 2016
Cum au aflat baietii ca a plecat jupanu Preda au avut curaj sa se intoarca! Pentru Preda toti erau prosti si vroiau sa-l fure:)) toti au avut viata grea cu el! Sa speram ca nu se mai intoarce, ca daca Da nimic din ce se construieste acum nu va mai rezista! Omu e nebun nebun in afara de lingaii lui 4-5 persoane nimeni nu se poate intelege cu el.
florentina
14 februarie 2016
Ce fac acum ziaristii lui peste online care il mincau de banii pe cezarica ,blonduta,din maracineni, betivanul,popitul,etc toti pa.roni de presa online . Timpul lor a trecut ,rezista ziarele si ziaristii nepatati. Dati comentariul


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU