07 [DEC 17] POLITIC Buzau
Joi, 07 decembrie 2017

EXCLUSIV. Scandal monstru în PNL! S-a cerut excluderea din partid a medicului Zoican

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
15 voturi 6861 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Organizaţia judeţeană a P.N.L. stă pe un butoi cu pulbere. Joi seară a fost scandal monstru la şedinţa Biroului Permanent Judeţean pe tema situaţiei de la organizaţia municipală Buzău.

Surse interne din partid spun că totul a debutat cu luarea de cuvînt a preşedintelui de la organizaţia municipală Rm. Sărat, Cornelia Puşcaşu, care l-a acuzat pe şeful de la municipiul Buzău că e un om violent în limbaj, că nu se poate colabora cu el şi că ar fi jignit-o într-o convorbire telefonică avută după ce, efective peneliste s-au deplasat la ultimul miting organizat de liberali la Bucureşti, în jurul Parlamentului împotriva modificărilor legilor Justiţiei. Cornelia Puşcaşu, susţin aceleaşi surse a mers pînă întracolo încît a cerut chiar excluderea din partid a lui Adrian Zoican.

De asemenea, Liviu Barbu, preşedintele organizaţiei judeţene de Tineret a P.N.L., a propus dizolvarea Biroului Permanent Municipal Buzău şi organizarea de noi alegeri pentru preşedinţia şi structurile de conducere ale fialialei municipale Buzău. Sursele noastre relatează că Barbu a pus accent în discursul său pe lipsa de calităţi politice şi pe ineficienţa în calitatea de şef a lui Zoican. În cele din urmă, după discuţii aprinse, şi după ce Adrian Zoican a recunoscut unele dintre acuze, în cadrul B.P.J. s-a decis o măsură de temporizare, în sensul că o decizie finală se va lua prin vot la viitoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean.

De altfel, scandalul e mai vechi în P.N.L. Buzău căci preşedintele de la judeţ, deputatul Cristi Romanescu, şi Adrian Zoican se află în conflict aprins izbucnit imediat după alegerile pentru cele mai înalte funcţii din P.N.L. Buzău, atunci cînd şeful de la U.P.U. a candidat pentru şefia fialialei judeţene după ce obţinuse deja preşedinţia de la nivelul municipiului Buzău. Între timp, lucrurile s-au complicat şi mai tare după ce consilierul independent Constantin Ionescu a revenit în P.N.L. şi despre care se speculează că ar fi susţinut chiar şi de către conducerea centrală a partidului pentru preluarea funcţiei lui Zoican.

În acest context, scandalul pare a fi doar la început, deoarece, la rîndul său, Adrian Zoican a ameninţat că dacă va fi debarcat de pe funcţie va face un scandal monstru pentru că a fost ales statutar şi democratic pe postul de la vîrful filialei P.N.L. Buzău.


Voteaza articolul: bun: 15  |  slab: 0   15

Comentarii

David
09 decembrie 2017
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.Foarte tare.Astia cand cad se duc pana jos!😂😂😂


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU