30 [SEP 15] POLITIC Buzau
Miercuri, 30 septembrie 2015

Emilian Drăgoi a demisionat din PNL şi din Consiliul Judeţean şi s-a înscris în UNPR

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1783 vizualizari 2 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Emilian Drăgoi, unul dintre cei mai vechi consilieri judeţeni, a anunţat astăzi că demisionează din C.J, dar şi din Partidul Naţional Liberal, urmînd ca începînd de mîine să activeze în UNPR. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă, în plenul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean, iar Drăgoi nu a spus care sînt motivele demisiei. El a fost secretar general al PNL Buzău, funcţie la care a renunţat după înlăturarea lui Cristi Romanescu din postul de copreşedinte al PNL Buzău.
Înscrierea lui Emilian Drăgoi a fost confirmată de senatorul Constantin Popa, preşedintele UNPR Buzău, care a declarat că fostul consilier judeţean va ocupa funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene. Etichete: înscris |  Consiliul |  demisionat |  Drăgoi |  Emilian |  Judeţean
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Interesu' cu fesu'
30 septembrie 2015
Ăștia chiar cred că vor lua voturi de la populație? PPDD-ul avea în spate un post de televiziune care să manipuleze cretinei! Câteva apariții ale lui Popică la Antena3 sunt apă de ploaie. Este suficient să fie dezvăluite doar câteva episoade din trecutul tenebros al lui Popică și se năruie totul. Măcar transmite mesajul la partid dacă nu-l publici!
adelin
30 septembrie 2015
un betiv ordinar si la munca bea si la partid luatil ca i bun unperistilor


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU