02 [MAR 14] POLITIC Buzau
Duminică, 02 martie 2014

ELENA UDREA: “BUZĂUL RĂMÂNE ACASĂ ORIUNDE M-AŞ DUCE ÎN ROMÂNIA!”

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
3 voturi 1858 vizualizari 2 comentarii florinzafiu@sansanews.ro

Membrii Partidului Mişcarea Populară de la Buzău şi-au întîlnit cei mai de seamă reprezentanţi, printre ei, Elena Udrea alături de foşti miniştri, un europarlamentar dar şi un preşedinte de Consiliu Judeţean. 
Evenimentul care a strîns în jur de 500 de participanţi, a fost un moment propice pentru invitaţi pentru a-şi spune părerile vizavi de actuala situaţie politică a ţării şi a judeţului Buzău. Cînd spui Buzău, a transmis Elena Udrea publicului, spui 24 de ani de ciumă roşie, perioadă în care nimic bun nu s-a întîmplat. Prima femeie a Mişcării Populare nu a ezitat să trimită săgeţi şi asupra opoziţiei de la Buzău, reprezentată de deputatul democrat-liberal Cezar Preda.

Discursuri mobilizatoare

“Buzăul rămîne acasă. Oriunde m-aş duce în România, nicăieri nu este ca acasă. Cînd spui Buzău însă spui 24 de ani ocupaţi de ciuma roşie pesedistă. Nimic nu se întîmplă bun. Oraşul Buzău frumos altădată, arată rău. Nimic bun nu s-a întîmplat sub PSD”. În acest mod şi-a început discursul Elena Undrea, membră de seamă a PMP, invitată ieri la Buzău pentru a se întîlni cu activul de partid. 

Alături de vicepreşedintele Mişcării Populare, Teodor Baconschi, europarlamentarul Cristian Preda, responsabilul pentru campania electorală, preşedintele Consiliului Judeţean Dîmboviţa, Florin Popescu, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu, Elena Udrea a sosit la Buzău pentru a face cunoscută agenda politică a formaţiunii politice reprezentată la Buzău de avocatul Nicu Cristian. Sutele de participanţi au asistat la un regal de declaraţii pe care Elena Udrea le-a făcut atît la adresa puterii politice de la Buzău cît şi la adresa opoziţiei.

Amănunte privind evenimentul de la Sala Mare a Consiliului Judeţean, în ediţia tipărită a cotidianului Şansa Buzoiană de luni 03 martie 2014.


Etichete: ACASĂ |  BUZĂUL |  ELENA |  ORIUNDE |  ROMÂNIA |  RĂMÂNE |  UDREA
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

ana maria
04 martie 2014
a avut o primire de exceptie
vladUT
05 martie 2014
pe banii cui ?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU