18 [FEB 15] POLITIC Buzau
Miercuri, 18 februarie 2015

Ecuaţia pentru viitorul şef al P.S.D. Buzău se complică. Cei care râvnesc postul se hăcuiesc între ei

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 1790 vizualizari 4 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Situaţia din P.S.D. Buzău se complică şi mai mult odată cu ultimele evoluţii ale scandalului iscat de reţinerea cumnatului premierului Victor Ponta. În acest timp fruntaşii pesedişti care râvnesc la şefia social-democraţilor buzoieni se hăcuiesc între ei.

Astfel, ecuaţia care părea rezolvată, la un moment dat, prin potenţiala numire cu statut de interimar a deputatului Marcel Ciolacu preşedinte al organizaţiei municipale Buzău a PSD pe locul lăsat liber la vârful filialei judeţene pesediste de demisia anunţată a primarului Constantin Boşcodeală, după condamnarea la închisoare pentru abuz în serviciu pronunţată de Judecătoria Braşov, rămâne fără rezultat. 

Miercuri seară, la Bucureşti, a avut loc o şedinţă a Biroului Permanent Naţional, în cadrul căreia ar fi trebuit să se decidă numirea unui interimar la vîrful PSD Buzău. Numai că la şedinţa BPB nu s-a mai discutat acest subiect.

Pe acest fond au apărut tot felul de informaţii şi zvonuri.

De pildă, pe portalul de ştiri www.stiripesurse.ro, se spune că deputatul Marian Ghiveciu şi-ar da demisia imediat ce Ciolacu ar fi numit şef la Buzău, iar lui i s-ar alătura senatorul Victor Mocanu şi fiul său, deputatul Adrian Mocanu, cu toţii râvnind, zice-se, postul din fruntea organizaţiei judeţene social-democrate. Cei trei l-ar acuza pe Ciolacu c-ar fi prea apropiat de Liviu Dragnea şi că i-ar denigra pentru problemele din Justiţie pe care Victor Mocanu şi Marian Ghiveciu le au.

Pe de altă parte, nimeni nu confirmă potenţialele demisii.

Ce este cert este faptul că în PSD se dau lupte grele la toate nivelurile, inclusiv pentru şefia filialei de la Buzău.


Etichete: boscodeala |  buzau |  ciolacu |  ghiveciu |  mocanu |  psd
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

madalin
18 februarie 2015
daca preia marcel ciolacu functia de presedinte la psd buzau ,,mocanu si ghiveciu o sa fie ultimi pe lista la alegerile din 2016 la parlamentare adica nu mai ies deputati ,,,,si pe urma adio politica ,,,,,,,,,,va dati seama ceo sa se aleaga de partid ........praful!
DORINA
19 februarie 2015
Cum poate sa fie presedinte de partid un golan (penal) ca Ghiveciu
Dorina
19 februarie 2015
Hotii hotilor Victor Mocanu si Ion Vasile, nu mai zic de adrian Mocanu care se uita in palma sa citeasca cum il cheama.
violeta
19 februarie 2015
ciolacule urmeaza dosarul urbis frauda de 1 milion de euro


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU