10 [DEC 18] POLITIC Buzau
Luni, 10 decembrie 2018

Disputa in CExN al PSD intre Ciolacu si Oprisan de la Vrancea

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1818 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Doi dintre cei mai mai puternici lideri de organizatii judetene pesediste au avut,potrivit unor surse centrale de presa o disputa virulenta in cadrul CExN de luni dupa amiaza.Presa centrala scrie ca intre deputatul Marcel Ciolacu si ,,vecinul" sau de judet , Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea a fost un hde replici pe care fruntasul social democrat de Buzau l-a si recunoscut fata de ziaristi.Conform mediei bucurestene:,,deputatul PSD Marcel Ciolacu a recunoscut luni, că a existat în ședința Comitetului Executiv al partidului o dispută între el Marian Oprișan, spunând că Oprișan „are invidie pe județul Buzău pentru că are un scor electoral mai bun” decât Vrancea.

„Cred că domnul Oprișan are un pic de invidie pe județul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului și i-am promis că în continuare vom avea același scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine și domnul Oprișan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniștit că nu plec și o să am un scor mult mai bun decât dânsul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă există posibilitatea să voteze alături de opoziție legile importante, inclusiv o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, deputatul a negat.

„Sub nicio formă eu nu o să votez niciodată o moțiune de cenzură împotriva partidului”, a adăugat Ciolacu.

De asemenea, social-democratul a precizat că în disputa avută cu Marian Oprișan „nu s-a vorbit de domnul Iohannis”.

Anterior, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora în ședința Comitetului Executiv de luni a existat o dispută între Marian Oprișan, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. Potrivit acestora, Marian Oprișan i-a reproșat lui Mihai Tudose că este „în dragoste cu președintele Iohannis”.

Marcel Ciolacu face parte dintre disidenții din PSD, în vreme ce Marian Oprișan a devenit unul dintre aliații de bază ai lui Liviu Dragnea,noteaza cotidianul.ro

Etichete: Ciolacu |  Disputa |  Oprisan |  PSDintre |  Vrancea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU