25 [IUL 19] POLITIC Buzau
Joi, 25 iulie 2019

Cum şi-a oficializat fostul vice Neder relaţia cu P.N.L.

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2139 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Fostul viceprimar al municipiului Buzău, Andrei Neder, şi-a oficializat noua relaţie politică cu liberalii. După o matură chibzuinţă şi mai multe runde de discuţii şi negocieri cu fruntaşii penelişti buzoieni, Neder a semnat, miercuri după-amiază, adeziunea la P.N.L.

După care ex-vicele demisionar din A.L.D.E. a participat la prima şedinţă a Biroului Permanent Local a P.N.L., aşezat zîmbitor în capul mesei (foto). Andrei Neder a ales P.N.L. după ce a demisionat din A.L.D.E. partid pe listele căruia a fost ales consilier municipal. Demisia a survenit după ce Neder a intrat în conflict cu primarul P.S.D. al oraşului, Constantin Toma, căruia i-a imputat voalat, într-o emisiune TV, problemele de la TransBus S.A., operatorul regional de transport auto de călători. În replică, Toma s-a înfuriat şi i-a retras lui Andrei Neder toate prerogativele delegate viceprimarului şi l-a mutat într-un birou mic unde i-a "dat să ascută creioane". Atins în orgoliu, la rîndul său Neder a demisionat din postul de viceprimar şi a renunţat la mandatul de consilier sperînd, însă, ca A.L.D.E. să-l susţină moral. 
Se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa, deoarece Neder a plecat la scurt timp şi din A.L.D.E. anunţînd, însă, că va renunţa la politică pentru o vreme, gest care i-a adus un oarecare capital de imagine, buzoienii socotind că Neder este, iată, printre puţinii politicieni care renunţă la această îndeletnicire pur şi simplu din convingere. Neder, însă, nu a rezistat prea mult în afara politicii, astfel că a revenit, iată, la P.N.L.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU