14 [NOV 18] POLITIC Buzau
Miercuri, 14 noiembrie 2018

Cum se pregătesc partidele pentru europarlamentare

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 1883 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Apropierea alegerilor parlamentare mişcă, întrucîtva, politica locală. Ultimele săptămîni ne-au arătat cîteva încercări de poziţionare a unor actori politici. Cei mai ofensivi au fost cei de la nou înfiinţatul partid al lui Victor Ponta.  
Ei au încercat să acopere, informaţional plaja publică în sensul că, practic, n-a fost săptămînă în care ProRomânia judeţeană să nu emită un comunicat de presă. Din documentele remise presei rezultă că, deja, la nivel judeţean, lumea se înghesuie la uşile ProRomânia care a strîns 500 de membri în doar două luni, printre ei numărîndu-se şi cîţiva poliţişti pensionar.

Pe de altă parte, fostul consilier judeţean P.S.D., Doru Muzgoci, recent încartiruit sub platforma lui Ponta, a organizat o adunare populară la Nehoiu, fieful său electoral. Muzgoci a apărut şi la unele televiziuni locale şi a devenit din ce în ce mai activ pe blogul său. Activele lui Doru Muzgoci par a fi potenţate de intenţia de a arăta conducerii P.S.D., cu care a intrat de ceva vreme în conflict, că el este jupînul la Nehoiu şi pe Valea Buzăului.
Nici Ciolacu n-a tăcut!
În replică, P.S.D. a anunţat şi el că se pregăteşte de alegerile europarlamentare şi a transmis printr-o postare a liderului filialei judeţene, deputatul Marcel Ciolacu, faptul că filiala Nehoiu are o conducere aleasă: "Astăzi a avut loc Conferința extraordinară a organizației orășenești P.S.D. Nehoiu, ocazie cu care a fost ales Biroul local, respectiv cei ce vor ocupa funcțiile de președinte, președinte executiv, vicepreședinți, secretari sau membri.  
Felicit noua conducere P.S.D. Nehoiu - președinte va fi Milea Ionuţ, primarul orașului Nehoiu, care va face echipă alături de colegul său, viceprimarul Constantinescu Florin!  Sînt convins că tinerețea și entuziasmul lor, puterea de muncă și implicarea totală în problemele comunității, vor duce la îndeplinirea principalului obiectiv asumat - atragerea a cît mai multor investiții pe plan local și județean! Le urez mult succes tuturor! #PSDBuzău", a scris Ciolacu pe pagina sa oficială de FB.

Ceilalţi tac!

Cît priveşte celelalte partide, ele cam... tac. P.N.L. aşteaptă, nu se ştie bine ce, iar A.L.D.E. nu zice nimic pînă cînd nu se lămuresc, într-un fel sau altul, problemele în justiţie ale lui Victor Mocanu, tatăl şefului organizaţiei judeţene, deputatul Adrian Mocanu. Cam aşa arată acum poza la minut a situaţiei politichiei judeţene buzoiene.Etichete: europarlamentare |  partidele |  pentru |  pregătesc
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU